Ingezonden persbericht


Persbericht: Donderdag 28 oktober 2004

Bush en kerry even in nederland

Vanaf vanmorgen 13 uur zijn Bush en Kerry in een heftig debat verwikkeld bij Soapshow. De komende weken kunnen bezoekers van www.soapshow.nl president Bush en kandidaat Kerry in een aantal bijzondere debatten volgen.

Op de Soapshow website www.soapshow.nl is een unieke studio gebouwd waarin bezoekers de meest opzienbarende cartoons kunnen maken. De cartoons kunnen worden doorgemaild naar vrienden en bekenden. De meest orginele cartoons winnen een publicatie in de Nieuwe Revu. De actie wordt ook ondersteund door Noordzee 100.7FM.

Weekblad Nieuwe Revu heeft een betaalde oplage van 85.000 en een bereik van 1,7 mln Nederlanders. Het blad is toonaangevend en opinierend met haar peilers nieuws, entertainment, sport, politiek, muziek, film en lifestyle.

Het crossmediale platform voor nieuw talent Soapshow gaat de komende maanden in samenwerking met meerdere titels van Sanoma Uitgevers diversen crossmediale projecten uitvoeren. Bij deze acties worden ook de mediapartners Noordzee 100.7 FM, Boomerang en Ilse Media betrokken.

Soapshow is een initiatief van CCCPlab, Sanoma Uitgevers, Noordzee 100.7 FM, Ilse Media, Sound of Data en Boomerang.

Als u meer wilt weten over de Bush & Kerry studio of over Soapshow, kunt u contact opnemen met Daniella Rous op 020 581 85 15 of daniella@cccp.nl