Itteren

Gesponsord door: Ankerpoort

NIEUWS Electriciteitsaansluiting Kermisterrein 27-oct-2004, Johan Smit

Aan: Mevrouw M. Depondt-Olivers
Wethouder S & O
Coördinerend Wethouder Kleine Kernenbeleid
Postbus 1992
6201 BZ Maastricht

Maastricht,14 oktober 2004
Bijlagen: twee

Betreft: herhaald verzoek tot aanleg van een elektriciteitsaansluiting op het
Kermisterrein te Itteren

Geachte mevrouw Depondt,
In een recente vergadering van de Dorpsraad Itteren is opnieuw gesproken over een Nuts-aansluiting op het kermisterrein op het Brook te Itteren.
Hierover hebben wij reeds op 15 juli 2002 en 25 augustus 2004 brieven aan het College van B. en W. geschreven (zie de bijlagen). Echter tot nu toe geen enkele reactie ontvangen. Slechts een reactie dat onze brieven waren ontvangen.

Het ziet er naar uit dat behandeling van onze brieven op de lange baan wordt geschoven.
Onzerzijds wordt er veel waarde aan gehecht dat een dergelijke aansluiting er spoedig gaat komen. Opmerkelijk vinden wij dat de friture-eigenaar op het Brook, wel
500,- per maand aan leges moet betalen, echter geen enkele openbare voorziening aanwezig is die deze legeskosten rechtvaardigen.

In de Dorpsraad is de suggestie gedaan om U, als coördinerend wethouder kleine kernenbeleid, te vragen uw invloed binnen de gemeentelijke organisatie aan te wenden om tot een snelle realisatie van de betreffende nuts-aansluiting te komen.
Wij vertrouwen er op dat er uwerzijds op korte termijn duidelijkheid zal worden geschapen wat gedaan gaat worden aan ons herhaald verzoek.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.
Met de meeste hoogachting,
namens de Dorpsraad Itteren,

J.A.M. Smit, secretaris