Ingezonden persbericht


Intermec Technologies realiseert 60% groei in het derde kwartaal van 2004

Nijmegen, 28 oktober 2004 - Intermec Technologies, één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management, heeft in het derde kwartaal van dit jaar wederom goede resultaten geboekt. Mede dankzij de goede samenwerking met hun partners, is de omzet in de Benelux het afgelopen kwartaal met iets meer dan 60% toegenomen in vergelijking tot K3 vorig jaar.

Het gaat erg goed met Intermec, zowel wereldwijd als in de Benelux. De afgelopen kwartalen is een constante groei gerealiseerd. Het onderstreept de behoefte van bedrijven naar kwalitatieve producten die automatische identificatie in het bedrijfsproces vergemakkelijken. Vooral in de Consumer Goods, Retail, Transport en Logistiek en Industrie heeft Intermec Benelux een sterke positie opgebouwd. Met de groeiende behoefte aan automatische identificatie, denk daarbij onder andere aan RFID, verwacht Intermec verder te zullen groeien.

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat automatische identificatie van hun bedrijfsprocessen een positieve invloed op het bedrijfsresultaat kan hebben, vertelt Guido Vangenechten, Intermec Country Manager & Sales Director Benelux. Daarnaast geeft het inzicht in de totale supply chain. Het belang hiervan zal dus alleen nog maar verder toenemen. Intermec heeft de kennis, ervaring en apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat bedrijven hun processen kunnen optimaliseren.