Ingezonden persbericht


Portland Europe lanceert gratis resellermagazine InfoWare

Nieuwe producten, upgrades, acties en bundelmogelijkheden

Zoetermeer, 28 okotber 2004 - Softwaredistributeur Portland Europe lanceert vandaag InfoWare, een softwaremagazine voor resellers. Portland wil met het magazine zijn resellers extra ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossingen voor hun klanten. InfoWare geeft onder andere een overzicht van producten en diensten op het gebied van pc-management, communicatie en security. Het magazine wordt gratis verspreid onder de resellers van het bedrijf.

InfoWare is het resultaat van de intensieve samenwerking tussen Portland en zijn partners. George van Brugge, algemeen directeur Portland: We doen veel aan kennisuitwisseling met onze resellers. Het werd ons duidelijk dat, met de groei van de informatiestromen, er behoefte was ontstaan aan een handig overzicht van nieuws en andere wetenswaardigheden omtrent onze producten en diensten. InfoWare komt volledig aan deze wens tegemoet. Via het magazine houden we onze resellers op de hoogte van nieuwe producten, upgrades, acties en bundelmogelijkheden. Dit helpt ze bij het leveren van duidelijke, doeltreffende oplossingen aan hun klanten. Op die manier kunnen de resellers zowel hun omzet áls de binding met hun klanten verbeteren.

Eenvoudig en snel

InfoWare is een spin-off van www.portland.nl en andere Portland-media. We hebben bewust voor eenheid gekozen. Bijvoorbeeld de indeling in productcategorieën en branches, alsmede de icoontjes die bezoekers van onze site de weg wijzen, zie je ook in de InfoWare terug. Zo kunnen resellers eenvoudig en snel, via het magazine, de juiste oplossing én extra productinformatie op onze portal terugvinden, een demo downloaden en desgewenst direct de software afnemen. InfoWare zal meerdere keren per jaar verschijnen. Wie via onze portal als reseller is geregistreerd, ontvangt het magazine gratis, aldus Van Brugge.