Ingezonden persbericht


PERSBERICHT JOWIRO RESIDENCE RVG07-2004

Een eigen paradijsje aan de Turkse Riviéra om heerlijk te ontspannen en te genieten

Mountain & Beach Resort Jowiro Residence:

Luxe oase van rust en comfort middenin authentiek Turkije

MAHMUTLAR - Vlakbij het bruisende Alanya ligt het plaatsje Mahmutlar, waar in het hart van het dorpje een smalle weg de bergen in kronkelt richting het Taurusgebergte. Kleine originele winkeltjes als de bakker en de groenteboer, en diverse specialiteiten uit de streek zijn hier te vinden. Lokale huisjes en boerderijtjes met koeien en varkens grazend langs de weg en de Turkse mensen, waar de vriendelijkheid en gastvrijheid van afstraalt. Dit wordt afgewisseld met een rustgevend berglandschap en Alanya's bekende bananenplantages. Op de achtergrond ligt de azuurblauwe Middellandse Zee. En op een van de heuvels waar deze smalle weg door heen loopt, ligt Mountain & Beach Resort "Jowiro Residence".

Op deze plek, middenin een prachtige, zonzekere omgeving hebben de Nederlandse Turkije liefhebbers Joop & Wilma Romeijn het initiatief genomen om een appartementencomplex te bouwen. Te huur voor bijvoorbeeld één of meerdere weken in het jaar en/of te koop voor bijvoorbeeld overwintering of voor oneindige duur. Het is net wat je wilt, naar eigen keus. Doel: volledige ontspanning, onthaasten en genieten. Genieten van de schoonheid van de Turkse Riviéra, kennismaken met de eeuwenoude Turkse cultuur en het prachtige achterland dat Turkije te bieden heeft.

Letterlijk een pure sensatie
Luxe, comfort en service zijn in dit appartementencomplex de kernbegrippen: in alle wensen en behoeften wordt voorzien en ondertussen kun je volledig relaxen in een toch vertrouwde omgeving. Het is letterlijk een pure sensatie: Je komt er volledig tot rust. Jowiro Residence geeft de omgeving en atmosfeer die je nodig hebt als je wilt ontsnappen uit het drukke, haastige leven in Nederland. Bovendien proef je direct de gastvrijheid die de Turkse bevolking kenmerkt.

De appartementen zijn kwalitatief hoogstaand gebouwd in mediterrane sferen, in de bijbehorende warme kleuren, gelegen tussen palmbomen en kleurrijke bloemenstruiken en middenin het terra/groene berglandschap. Aan de ene kant uitzicht op de skyline van Alanya en de Middellandse Zee kust met mooie, schone zandstranden en aan de andere kant op de mysterieuze toppen van het Taurus-gebergte en de bijbehorende bergdorpjes.

Privé sfeer en service
Terugtrekken in eigen privé sfeer of gebruikmaken van de service en faciliteiten in het complex is beide mogelijk. Zelf koken en genieten van eigengemaakte lekkere hapjes en drankjes en relaxen in het appartement kan uitstekend. Maar een sfeervol diner of stoombad is bijvoorbeeld ook een optie. Middenin het complex ligt namelijk het Turks specialiteitenrestaurant met eigen topkoks en dito bediening. Er is een Turkse sauna "hamam" met massageruimtes, waar je alle tijd aan je zelf hebt. Wil je aan je conditie blijven werken, dan is er de fitnessruimte met de modernste apparatuur, én persoonlijke begeleiding. Het restaurant heeft een terracotta gekleurd terras waaraan het 200 m² grote
- vervolg pag. 2 -
*

Ingezonden persbericht