Nieuwe positieve workshop over Integriteit

WOERDEN, 20041028 -- Integriteit staat volop in de belangstelling. Helaas is de aanleiding een stroom van berichten rond een gebrek aan integer handelen, zowel in de publieke als in de private sector. Mede hierdoor is het een beladen en gevoelig onderwerp. Hoe kunt u integriteit dan toch op een positieve manier onder de aandacht brengen van uw mensen?


De netwerkorganisatie Human Treasures® heeft een nieuwe, positieve en evenwichtige workshop over Integriteit ontwikkeld. Als basis diende hun uitgebreide ervaring met Risico Self-Assessment workshops, onder andere over fraude risico. Ook hun positieve variant die ingaat op de mate waarin succesfactoren al of niet aanwezig zijn binnen een organisatie(ScanForSuccess(TM)) levert belangrijke elementen. Beide workshops staan bekend om de effectieve en efficiënte manier waarop gevoelige onderwerpen aan de orde worden gesteld met positieve ontwikkelingen als resultaat.

De integrale aanpak van de workshop integriteit bestrijkt vier onderling verbonden dimensies: het individu, de interactie met leidinggevenden en collega's, het faciliteren van integriteit (zacht) en het organiseren van integriteit (hard). U krijgt antwoord op vragen als: in hoeverre ondersteunt of ondermijnt de context en / of de cultuur waarin we werken integer handelen? Waar kunnen we trots op zijn en wat willen we verder ontwikkelen?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze workshop 'integer handelen' kunt u kijken op: www.human-treasures.nl/nederlands/Human-Treasures-Workshop-Integriteit.htm
Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Leo Sonneveld
via email lsonneveld@human-treasures.nl of telefonisch 0348 400055