Ingezonden persbericht

Nieuw platform voor modellen en castingbureaus

AMSTERDAM, 20041028 -- Een jong en innovatief bedrijf, InterCast.nl, heeft een compleet nieuw concept ontwikkeld voor de branche van modellen- en castingbureaus. InterCast.nl heeft de ambitie om dé site te worden voor het vinden van iedereen die nodig is voor een film-, televisie-, of reclameproductie.


Op de InterCast.nl website staan duizenden modellen en acteurs van meerdere gerenommeerde castingbureaus bij elkaar in één database. Producenten hebben daardoor een zeer ruime keus bij het uitzoeken van hun cast. Via een uitgebreide zoekmachine kunnen zij de meest geschikte modellen en acteurs vinden en bestellen. Deze service is voor hen geheel kosteloos en vrijblijvend.

Naast de promotie van de modellen biedt InterCast.nl haar klanten ook een compleet bedrijfssysteem, dat vrijwel alle dagelijkse taken van een modellenbureau automatiseert. Hierbij wordt slim gebruik gemaakt van email en SMS. Ook kunnen de bureaus met een druk op de knop videobeelden en stemsamples toevoegen aan het profiel van een model.

Ten slotte heeft de InterCast.nl website een adressenlijst met bijna iedereen die werkzaam is in deze branche.

"Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met de branche van modellen- en castingbureaus. Het viel mij op hoe weinig hierbij gebruikt gemaakt werd van moderne communicatiemiddelen als email en SMS. Samen met twee vrienden ging ik de uitdaging aan om de gehele communicatie tussen producenten, bureaus en hun artiesten te stroomlijnen. Het resultaat was een website waarop acteurs, modellen, crew, producenten en bureaus kunnen samenwerken om de Nederlandse filmwereld op een hoger niveau te brengen. Wij zijn trots dat wij gerenommeerde casting- en modellenbureaus zoals Dutch Casting Agency, A.F.T. Group en anti-models al tot onze klantenkring mogen rekenen."

Aldus Bart Hogebrink, initiatiefnemer.

Zie voor meer informatie www.intercast.nl .




Ingezonden persbericht