Ingezonden persbericht


EVEN STILSTAAN BIJ PSORIASIS!

Psoriasis is een erfelijke, niet besmettelijke, chronische huidziekte waarbij de huidvernieuwing is verstoord, waardoor de huid zichtbaar gaat schilferen. Wereldwijd hebben 125 miljoen deze ziekte. Het heeft ernstige effecten voor patiënten en voor hun familie en vrienden.

Om dit onder de aandacht te brengen is 29 oktober a.s. officieel uitgeroepen tot Wereld Psoriasis Dag. Het doel is dat patiënten, artsen en het grote publiek eens bij psoriasis stilstaan en dat patiënten de aandacht en het begrip krijgen waar ze recht op hebben.

Wellicht zijn ook uw lezers geïnteresseerd in informatie over dit onderwerp. Bijgaande 'stoppertjes' verwijzen naar de website www.wereldpsoriasisdag.nl waar informatie te vinden is. Indien u dit onderwerp onder de aandacht wilt brengen én u heeft advertentieruimte over, dan kunt u (een van de) advertenties plaatsen. Wij kunnen u dit van harte aanbevelen! De formaten en kleur zijn vrij aan te passen.

Hartelijk dank u voor uw steun en uw medewerking.

Met vriendelijke groet, namens Psoriasis Vereniging Nederland,

Met vriendelijke groet, HINFELAAR PR CONSULTANCY B.V.

Menno van der Vlist

Hinfelaar PR Consultancy Emmalaan 13 Postbus 354 3740 AJ BAARN tel 035 54 31 535 fax 035 54 31 577 m.v.d.vlist@hprc.nl www.hprc.nl