Nighttown Rotterdam

VR 29.10 BETTIE SERVEERT + Voicst (G)

(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Velen keken er al enige tijd reikhalzend naar uit en nu is het dan zover. Bettie Serveert toert weer langs de Nederlandse poppodia en doet daarbij ook Nighttown aan. De Amerikaanse collegerock uit Nederland van Bettie Serveert wordt vrijdag 29 oktober aangevuld met een voorprogramma van Voicst. U wordt weer op uw wenken bedient!

Even veroverde het Nederlandse Bettie Serveert de wereld, toen elf jaar geleden de cd Palomine wereldwijd door liefhebbers van melodieuze gitaarpop aan het hart werd gedrukt. Onweerstaanbare melodieën, de zang van Carol van Dijk en een perfect aanvoelen van de tijdsgeest maakten van Palomine een klassieker, die nog altijd vooraan in de platenbak van de ware popliefhebber zit.

Jaren later, het repertoire inmiddels uitgebreid tot vijf indrukwekkende cd's, heeft Bettie Serveert niets aan kracht verloren. Na een breuk met de Amerikaanse platenwereld heeft de groep weer resoluut voor Europa gekozen als uitvalsbasis. De nieuwste cd heet Log22 en klinkt zo mogelijk nog beter dan het eerdere werk. En tegelijk lonken ook de podia weer...

Voicst

Voicst wordt na een optreden in een recensie vergeleken met Amsterdamse ADHD rock en dat zet de toon heel aardig neer. De band tracht bij elk optreden het hoogst mogelijke doel te behalen: met energie de zaal in ontroering brengen, het publiek even optillen en meenemen naar de wereld die Voicst heet, zodat de mensen weer opbeurend de avond in gaan.

VR 29.10 Bettie Serveert + Voicst

Zaal open 20.00 uur

EUR 11,- excl. Lidm.

Voorverkoop start binnenkort bij Ticket Service en Plato!

www.nighttown.nl / www.bettieserveert.com / www.voicst.com


----------
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

Evelyne Levêke
evelyne@nighttown.nl
T: 010-436 12 10
M: 06-509 379 20
F: 010-436 35 32

Nighttown
Westkruiskade 26-28
3014 AS Rotterdam
Postbus 25080
3001 HB Rotterdam

www.nighttown.nl