LTO Nederland

NIEUWS VAN WLTO

WLTO Vrouw en Bedrijf houdt themadag

'Wij hebben het land en zoeken de ruimte'

De Commissie Vrouw en Bedrijf van de Westelijke Land- en Tuinbouw Organisatie houdt vrijdag 29 oktober de themadag Wij hebben het land en zoeken de ruimte. Plaats van samenkomst is het Van der Valk Hotel Volendam, Wagenweg 1 in Katwoude. De Themadag duurt van 14.00 tot 21.30 uur en is inclusief diner-buffet.

De dag staat in het teken van ruimte voor de primaire agrarische sector, ruimte voor winstgevende verbreding en ruimte om te stoppen. Enkele vooraanstaande sprekers zijn uitgenodigd hun visie te geven op toekomstmogelijkheden voor agrarische bedrijven in Nederland en in Europa.

Zo is Annie Schreijer-Pierik uitgenodigd. Zij is Tweede Kamerlid en voorzitter van de vaste kamercommissie voor Landbouw. Daarnaast gaat europarlementariƫr Albert Jan Maat, in op het Europees Landbouwbeleid.

Ook zijn er enkele workshops die de deelnemers kunnen bezoeken. Het volledige programma is op de WLTO-site geplaatst.

Deze themadag is bedoeld voor agrarische vrouwen. De kosten voor leden van de WLTO Vrouw en Bedrijf en van het HAJK bedragen 12,50. Niet-leden betalen 17,50. Aanmelden kan bij Marianne Eringa (meringa@nlto.nl), telefoonnummer 0512 30 50 64.

Vanwege de voorgenomen fusie tussen de WLTO, NLTO en GLTO is dit waarschijnlijk de laatste themadag die de commissie Vrouw en Bedrijf in WLTO-verband voor de agrarische vrouwen organiseert. Om die reden is deze themadag extra groot opgezet en worden alle agrarische vrouwen in Noord- en Zuid-Holland van harte uitgenodigd om te komen.


Noot voor de redactie (