Gemeente Zwolle

Het College op Bezoek: B&W kriskras door Stadshagen

In de planning van het College op Bezoek wordt voortaan met enige regelmaat een bezoek ingepland aan een wijk in Zwolle. Stadshagen is de eerste in de rij. Vrijdag 29 oktober 2004 gaan burgemeester en wethouders kriskras door de wijk.

.
Programma
De tocht begint om 09.00 uur in het Hanzehuis, het gloednieuwe winkelcentrum aan de Wade dat twee dagen eerder officieel door wethouder Gerard van Dooremolen geopend is. Het college wordt daar rondgeleid door de ontwikkelaar van het winkelcentrum, ING Real Estate Development Nederland en Corio, de belegger/exploitant van het winkelgebied en de parkeergarage.

Om 10.00 uur maakt het college een korte toer door de buurten Rietkraag en Centrumbuurt. Quintus van Hal (senior Projectmanager Stadshagen van de gemeente Zwolle) vertelt over de opzet en achtergrond van deze buurten.

Vervolgens ontvangt voorzitter Jan Henk Oosterkamp van tennis- en recreatievereniging TC'91 Stadshagen om 10.45 uur burgemeester en wethouders op het park aan de Oude Wetering 43.

Het bezoek aan Stadshagen wordt afgesloten met een wandeling langs de boulevard aan de Milligerplas.

'College op Bezoek'
Het 'College op Bezoek' is een initiatief waarbij burgemeester en wethouders eenmaal in de twee weken een ochtend te gast zijn bij inwoners, bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen, enz. Het college krijgt op deze manier een goede indruk van wat er zoal leeft en gebeurt in de stad. De bezoeken zijn gekoppeld aan een thema, een actualiteit of vinden plaats op uitnodiging of spontaan.


---