HEINEKEN NEDERLAND B.V.

Amstel en Brand nu ook verkrijgbaar in BeerTender

Na de succesvolle lancering van BeerTender zijn naast Heineken nu ook de merken Amstel en Brand in speciale BeerTender fustjes te verkrijgen. Het compacte tapsysteem voor thuis werd door Heineken en Krups in maart van dit jaar geĂŻntroduceerd. Van de Heineken BeerTender fustjes zijn er inmiddels 1.000.000 verkocht. De eerste Amstel en Brand BeerTender fustjes zijn vanaf eind oktober te koop.

.Na de introductie van BeerTender en de bijbehorende Heineken fustjes, is het logisch dat we nu ook onze andere twee grote merken Amstel en Brand in BeerTender introduceren,. zegt Marketingdirecteur Heineken Brouwerijen Peter Vertregt. .Amstel en Brand zijn geliefde biermerken op de Nederlandse markt, met beiden een grote schare liefhebbers. Vanaf nu kunnen ook deze mensen hun eigen favoriete biertje thuis tappen..

De introductie van de Amstel en Brand BeerTender fustjes zal net als bij de introductie van BeerTender begin dit ja ar,geleidelijklopen. Consumenten kunnen op www.BeerTender.nl de verkoopadressen bij hem/haar in de buurt opzoeken. De Amstel fustjes hebben een geadviseerde consumentenprijs van 8,99, de Brand fustjes hebben een geadviseerde consumentenprijs van 9,79.

De introductie wordt ondersteund door een TV campagne, een viraal internetspel en in Limburg zal extra aandacht aan de introductie van Brand in BeerTender worden besteed door onder andere een abricampagne.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Heineken, tel. 071-5458000. Of kijk op www.BeerTender.nl

van bovenstaand bericht.

Heineken N.V.

29 okt 04 11:13