KONINKLIJKE GROLSCH N.V.

Grolsch Stersponsor FC Twente

KONINKLIJKE GROLSCH N.V. FC TWENTE

PERSBERICHT

Enschede, 29 oktober 2004

Bierbrouwer Grolsch treedt met ingang van dit seizoen toe tot het selecte gezelschap van Stersponsors van eredivisievoetbalclub FC Twente. Grolsch en FC Twente ondertekenen daartoe morgenavond na de wedstrijd FC Twente - Vitesse een langlopend contract.

Voor Grolsch is deze sponsoring van FC Twente een voor de hand liggende keuze. Grolsch is als in Oost-Nederland gevestigde onderneming al sinds mensenheugenis nauw betrokken bij FC Twente. Naast founder van het Arke Stadion en exclusieve bierleverancier, heeft Grolsch zich in de loop der jaren regelmatig ingespannen voor het wel en wee van de club. Deze inspanningen worden nu geformaliseerd in de vorm van het Stersponsorschap.

Voor FC Twente is Grolsch niet alleen in financieel opzicht een welkome sponsor, het versterkt daarnaast ook de belangrijke band met de supporters. De inwoner van Oost-Nederland voelt zich sterk verbonden met FC Twente en voelt zich sterk verbonden met Grolsch. Nu FC Twente en Grolsch elkaar vinden in het Stersponsorschap wordt deze band met de inwoner/supporter dan ook alleen maar sterker.

Het Stersponsorschap bij FC Twente komt direct onder het shirtsponsorschap en vertaalt zich voor de sponsor onder andere in logovermelding op alle publicitaire uitingen van de club. Naast één shirtsponsor beschikt FC Twente met de toetreding van Grolsch nu over vijf Stersponsors.

FC Twente en Grolsch zijn bijzonder content met de overeenkomst.