Politie Zuid-Holland-Zuid

29/10 Hoeksche Waard

29-10-2004 - Persberichten District III

AANHOUDINGEN OPENLIJK GEWELD
STRIJEN- De politie heeft in de periode van vrijdag 22 oktober tot en met donderdag 28 oktober in totaal acht personen aangehouden. Het gaat om twee meisjes en zes jongens in de leeftijd van 15 tot 19 jaar. De jongeren worden verdacht van het plegen van openlijk geweld. Dit vond plaats op zaterdag 16 oktober aan de Kerkstraat in Strijen. Naar aanleiding van dit voorval hebben vijf mensen aangifte gedaan.

VEEL ALCOHOL
OUD-BEIJERLAND Een 37-jarige man uit Piershil is op 29 oktober op de Spuioeverweg aangehouden. Hij had zoveel alcohol op dat hij een rijverbod van 21 uur kreeg. Zijn rijbewijs in ingevorderd.

DOORGEREDEN
HEINENOORD Een onbekende automobilist is op 28 oktober doorgereden nadat hij een 16-jarige bromfietsster uit Heinenoord op de Dorpsstraat had aangereden. De auto stond stil op de Dorpsstraat en reed juist weg op het moment dat de 16-jarige passeerde. De automobilist stapte wel uit, maar alleen om zijn verbogen spiegel recht te zetten. Het meisje raakte gewond aan haar knie. Ambulancepersoneel heeft haar ter plaatse behandeld. De politie doet onderzoek.