Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB integreert ZyIMAGE document management systeem met software van eCopy

Partnership komt tegemoet aan marktbehoefte: integratie van papiergebaseerde informatie met bedrijfsprocessen

Amsterdam/Dallas, Texas, 29 oktober 2004 - ZyLAB, gevestigd marktleider op het gebied van document imaging en full-text retrieval software, heeft tijdens de Xplor Conference 2004 de beschikbaarheid van de ZyIMAGE Connector voor eCopy bekendgemaakt. Met deze Connector kan een Canon imageRUNNER, die is uitgerust met eCopy's ingebouwde scanoplossing, de gescande papieren documenten direct beschikbaar maken aan ZyLAB's ZyIMAGE document management oplossing. Op deze manier zijn papieren documenten eenvoudiger op te nemen in een elektronische documentenworkflow.

Door de ZyIMAGE Connector kunnen gebruikers papieren documenten eenvoudiger integreren met bedrijfsprocessen. Een eCopy-gebruiker kan door middel van de ZyIMAGE Connector nu eenvoudig het elektronische beeld dat is gegenereerd door de Canon imageRUNNER 'pakken'. Na toevoeging van metadata via het touch screen van de copier hoeft alleen nog op 'send' gedrukt te worden om de elektronische afbeelding naar ZyIMAGE te sturen. Gebruikers kunnen vervolgens profiteren van volledige full-text retrieval in hun papieren documenten rechtstreeks vanaf hun desktop.

"De ZyIMAGE Connector voor eCopy biedt een grote toegevoegde waarde voor klanten die een oplossing zoeken voor het doorzoeken en beheren van zowel papieren als elektronische documenten", aldus Dr. ir. Jan C. Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB. "Door de combinatie van onze bestandstechnologie op basis van de open source-standaard en eCopy's volledige kit voor softwareontwikkelaars kan ZyLAB deze krachtige oplossing bieden. Klanten verwachten van softwareleveranciers dergelijke integratie en superieure functionaliteit en we zijn trots op onze samenwerking met eCopy om dit ook daadwerkelijk mogelijk te maken."

Met de software van eCopy in combinatie met een Canon imageRUNNER kunnen organisaties papieren documenten omzetten in elektronische documenten. Organisaties die gebruikmaken van eCopy kunnen open toegang bieden aan scanning die in verbinding staat met bedrijfsapplicaties zoals document management, e-mail en fax. Op deze manier is voordelige, eenvoudige en snelle verspreiding en beheer van digitale kopieën van papieren documenten mogelijk.

"Ons partnership met ZyLAB sluit aan op onze strategie om naadloos te integreren met de leiders op het gebied van Enterprise Content Management", aldus Noel O'Dwyer, Director of Strategic Alliances bij eCopy, Inc. "De ZyIMAGE Connector voor eCopy garandeert probleemloos gebruik van onze gecombineerde producten. Organisaties kunnen nu de voordelen van ZyIMAGE verder vergroten door hun papiergebaseerde documenten op te nemen in hun digitale workflow."

Over eCopy, Inc.
ECopy, Inc. is een innovatieve leverancier van open en flexibele oplossingen voor snelle integratie van papiergebaseerde informatie met bestaande bedrijfsprocessen en -applicaties. In uiteenlopende economische sectoren, waaronder de juridische sector, de gezondheidszorg en financiële dienstverlening, wordt eCopy gebruikt voor eenvoudige toegang tot en het aanpassen, verspreiden en delen van informatie. eCopy, Inc. is een wereldwijde onderneming met hoofdkantoor in de VS, een dochteronderneming in Japan en vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië en Australië Daarnaast zijn er verkoopactiviteiten in Mexico, Canada, Latijns-Amerika, Singapore en Nieuw-Zeeland.