Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, vrijdag 29 oktober

Hoorn 29-10-2004 - 16.00 uur

Scherp optreden agenten leidt tot aanhouding winkeldief

Heerhugowaard, woensdag 27 oktober 2004.

Op woensdagmiddag werd rondom 12.30 uur een winkeldiefstal gepleegd in een drogist bij winkelcentrum Middenwaard. De verdachte is uiteindelijk door scherp optreden van agenten aangehouden in Bobeldijk. Via de meldkamer van de politie is een goed signalement van de verdachte doorgegeven en ook de gegevens van de auto waarin deze wegvluchtte. De betreffende agent had dienst in Hoorn en reed in de richting van Heerhugowaard. In Bobeldijk zag hij de verdachte rijden en kon hij hem volgen. De verdachte, 44 jaar uit Hoorn, probeerde te ontkomen. Maar toegesnelde agenten wisten hem aan te houden. De man is meegenomen naar het bureau in Heerhugowaard. Ook de bestuurder van de auto, een 45-jarige man uit Hoorn, is aangehouden.

Kop-staartbotsing (1)

Hoorn, donderdag 28 oktober 2004.

Op de kruising van de Provincialeweg met het Keern heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een busje. De man in het busje, 28 jaar uit Wognum, reed over de Provincialeweg uit de richting van de A7. Voor hem reed een 58-jarige man uit Blokker in zijn auto. Bij het verkeerslicht reed de man in het busje tegen de auto aan. De bestuurder van de personenauto is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Kop-staartbotsing (2)

Wognum, donderdag 28 oktober 2004.

Op de kruising Westfrisiaweg/Wogmergouw heeft een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Daarbij heeft de bestuurder van de voorste auto, een 39-jarige man uit Hoogkarpsel een hersenschudding opgelopen. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. De man zat knel in zijn auto en kon met behulp van de brandweer uit zijn auto worden geholpen. Hij werd aan de achterkant aangereden door een 73-jarige man uit Bovenkarspel.

Controle fietsverlichting

Bovenkarspel, donderdag 28 oktober 2004.

In de avond is op de Hoofdstraat een fietsverlichtingscontrole gehouden. Daarbij zijn zes personen bekeurd voor niet brandende of ondeugdelijke fietsverlichting.