Landstede Open Huis


Landstede op feelokay

Een hot-stone-massage, een nieuw kapsel of toch maar een total make-over? Er is heel wat uit te proberen bij de stands van Landstede, tijdens de beurs feelokay in de Zwolse IJsselhallen.

Landstede is met Beauty & Fashion op deze unieke beurs aanwezig met de opleiding Haarverzorging en de opleiding Schoonheidsverzorging. Je kunt o.a. een massage ondergaan en een huidmasker laten aanbrengen.

Nederlanders besteden steeds meer aandacht aan een gezonde leefstijl. Op de beurs feelokay is op 29, 30 en 31 oktober te zien welke keuzemogelijkheden we daarbij hebben. Drie dagen lang staat in de IJsselhallen het fysieke en mentale welzijn van de mens centraal.

Landstede speelt tijdens feelokay een prominente rol, doordat docenten en studenten van twee opleidingen hun studie én capaciteiten komen demonstreren. Docenten van de opleiding Schoonheidsverzorging gaan met name het volwassenenonderwijs in beeld brengen en laten zien welke vaardigheden studenten en cursisten bij die studie leren. Bezoekers maken kans op een make-up-beurt met onder meer een airbrush, maar ook op een epileerbehandeling en een hot-stone-, bindweefsel-, penseel- of voetreflex-massage.

Docenten van de opleiding Haarverzorging kunnen bezoekers een nieuw kapsel geven, via knippen, kleuren en föhnen. De opzet is dat de deelnemer een nieuwe look krijgt, maar beslist niet in het extreme; de docenten bekijken welke make-up en welk kapsel het best bij de deelnemer past.

Data Openingstijden
Vrijdag 29 oktober van 14.00 - 22.00 uur
Zaterdag 30 oktober van 12:00 - 20.00 uur
Zondag 31 oktober van 10.00 - 17.00 uur

Toegangsprijs: 7,50

Locatie: IJsselhallen in Zwolle

feel okay website