Gemeente Papendrecht



Persconferentie begroting Papendrecht woensdag 29 oktober

Het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht licht woensdag 29 oktober tussen 11.30 uur en 12.30 uur tijdens een persconferentie in de Blombergkamer (in het gemeentehuis) de begroting van Papendrecht voor 2005 toe. Na de toelichting is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Persvertegenwoordigers die de persconferentie willen bijwonen, wordt verzocht dit even door te geven aan Patricia Verlaan (
p.verlaan@papendrecht.nl of 078-6418228).

Info over wijkgericht werken in De Kooy/Oostpolder

Donderdag 30 september wordt vanaf 20.00 uur een informatieavond gehouden over wijkgericht werken in de wijk De Kooy/Oostpolder in wijkgebouw De Kooyker aan de Pieter Zeemanlaan 37a.

Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over het doel van wijkgericht werken en is er gelegenheid met medebewoners van gedachten te wisselen over de organisatie van wijkgericht werken in de wijk. Bewoners kunnen zich aanmelden voor de informatieavond of informatie vragen via tel. 078-6418911, per mail via
info@papendrecht.nl of schriftelijk via postbus 11, 3350 AA Papendrecht.

Hoorzitting advies voor bezwaarschriften

Kamer 1 van de commissie van advies voor de bezwaarschriften houdt dinsdag 5 oktober 2004 vanaf 19.30 uur een openbare hoorzitting in het gemeentehuis van Papendrecht. Behandeld worden twee bezwaarschriften die betrekking hebben op een verleende bouwvergunning en op de weigering vrijstelling te verlenen van een bestemmingsplan.

De agenda en een toelichting daarop liggen voor belanghebbenden ter inzage bij Bureau Beleidscoördinatie van het gemeentehuis. Wie de stukken (waaronder het verweerschrift van het bevoegd gezag) wil inzien, kan contact opnemen met de secretaris van kamer 1, mevrouw mr J.J. van Opijnen. (078-6418348). Zij is te bereiken van maandag tot en met donderdag.

Nogmaals afsluiting rotonde Veerweg Burgemeester Keijzerweg

Zaterdag 25 september is de rotonde Veerweg Burgemeester Keijzerweg van 06.30 tot 22.00 uur -i.t.t. de eerdere planning - nog een nacht afgesloten voor alle verkeer. Door het slechte weer konden de nachtelijke asfalteringswerkzaamheden de afgelopen week niet worden afgerond. Gekozen is voor de zaterdag boven een doordeweekse dag om de overlast voor weggebruikers te beperken. De afsluiting en de omleidingsroute worden ter plaatse met borden aangekondigd. Hulpdiensten en direct betrokkenen zijn geïnformeerd.