Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK44

Met Boogienight, Living Colour en Ibiza Fever on tour

TOPWEEKEND IN PODIUM EN DE TROUBADOUR

Hardenberg-, Het komend weekend met 'Living Colour' (USA) en 'Ibiza Fever' in Popcentrum Podium en 'Boogienight' in Muziekcafe De Troubadour in Hardenberg wordt er één om niet snel te vergeten.

Vrijdag 29 oktober aanstaande gaan we van start met een ongelofelijke swingparty onder de titel: 'BOOGIENIGHT'. Tijdens de BOOGIENIGHT is er alleen plaats voor gezellige mensen die van de dansmuziek uit de 70's en 80's houden. In samenwerking met HOT Radio draaien de deejays van het station de meest swingende muziek met natuurlijk veel discodreunen. Verder zien we graag pruiken, brillen, glitter & glamour en maffe kleding, maar ook zonder al die fratsen ben je van harte welkom. Wij zorgen met de HOT Radio-jocks voor een ultieme sfeer en blazen het begrip BOOGIENIGHT weer nieuw leven in.

Zaterdagavond (30-10) is het in Podium 'top of the bill'. Al om 20.00 uur zwaaien de poorten open voor het concert van LIVING COLOUR (USA) met Green Lizard als support. De muziek van Living Colour is door een veelheid van invloeden moeilijk in woorden te vatten maar laat zich het best omschrijven als een organisch geheel van funk, hiphop, jazz en heavy metal. Living Colour is: Corey Glover - vocals, Vernon Reid - guitar, Doug Wimbish - bass en Will Calhoun - drums. Als het middernacht geweest is en de tonen van Living Colour zijn uitgestorven, neemt Podium je mee naar: IBIZA! Ibiza is het ultieme vakantie oord van zo ongeveer heel jeugdig vakantievierend Nederland! Maar omdat niet iedereen naar Ibiza kan gaan, brengen wij Ibiza zaterdag naar jou. 'Ibiza Fever On Tour' is de perfecte reunionparty. Met echte Ibiza deejays, echte Ibiza danceacts en echte Ibiza give aways om op die éne avond weer even lekker aan je vakantie terug te denken of plannen te maken voor 2005! De danceacts op deze nachtelijke zwoele show zullen maar liefst 3 tot 4 keer optreden in exclusieve fluoriserende sexy outfit om een extra dimensie aan de nacht te geven! De top-deejays zullen alle vakantiehits van de zomer in een perfecte mix voorbij laten komen en het publiek opzwepen met give aways als: T-Shirts, Hawai-slingers en Ibiza Fever ceedees! Meer informatie op: www.poppodium.nl

Einde Persbericht