Digitale Gemeente Houten

Maakt Leader+ zijn geld waar?

vrijdag 10 september 2004 - Bron: Marieke Leentvaar

Op zaterdag 30 oktober van 9.30 tot 13.30 uur organiseert de Plaatselijke Groep van Leader+ een excursie voor alle geïnteresseerden in en betrokkenen bij Leader+projecten vanaf het Fort bij Vechten. Doel van de excursie is een beeld te krijgen van alle projecten die tot nu toe zijn goedgekeurd. We nemen een kijkje achter de schermen van twee tot de verbeelding sprekende projecten: De Romeinen komen! en Fruitspelen.

Vragen die aan de orde komen zijn: Hoe zijn die projecten tot stand gekomen?; Hoe hebben de organisaties het plan uitgewerkt?; Wat komt er allemaal bij kijken? We rijden met een bus van de start locatie Fort bij Vechten (Marsdijk, Bunnik) naar een locatie in Cothen waar de Fruitspelen zijn opgesteld. Ontvangst met koffie/thee: vanaf 9.30, Opening 9.50 uur door de voorzitter mevrouw Van Rijnbach- de Groot, 12.30 lunch, 13.00 terugreis naar Fort Vechten.

Deelname is gratis. Wel vooraf aanmelden in verband met de lunch die wordt verzorgd, uiterlijk 23 oktober bij Marieke Leentvaar, telefoon: 030-6345499 e-mail: mleentvaar-lami@glto.nl.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).