AutoRai

8-10-2004

Nationaal Occasionweekend van Lexus op 30 en 31 oktober

In het weekend van 30 en 31 oktober aanstaande houdt de Nederlandse Lexus distributeur Louwman & Parqui B.V. te Raamsdonksveer een Lexus Nationaal Occasionweekend. Van de sportieve IS200, de indrukwekkende RX300 tot de fluisterstille LS430.

Vrijwel alle occasions zijn voorzien van het unieke Lexus Premium Warranty label. Ook bij een gebruikte Lexus gaat het om de zekerheid van onbezorgde kilometers en een ongekend serviceniveau inclusief Red Carpet Treatment.

Jaar in jaar uit weet Lexus de hoogste posities te behalen bij onderzoek naar klantentevredenheid. Zo wist Lexus bij de AutoWeek Tevredenheids Trofee 2004 maar liefst drie nummer 1 awards te behalen. Nummer 1 in het Algemeen Klassement, 1 in de categorie Dealers en ook eerste in de categorie Middenklasse met de Lexus IS-serie. Wie zoekt naar een gebruikte auto zonder problemen is bij Lexus aan het juiste adres. Bovendien staat Lexus bekend om zn stijlvolle autos met ongekend geluidscomfort en relatief scherpe onderhoudskosten. Juist wanneer een Lexus gebruikt wordt aangeschaft kan men profiteren van de Lexus-reputatie die als zeer betrouwbaar te boek staat, zoals ook de Duitse TÜV-rapporten jaarlijks bevestigen.

Vanaf 16 oktober worden de beschikbare Lexus occasions op de www.lexus.nl site gepresenteerd.

3 Jaar Lexus Premium Warranty
Lexus automobielen tot en met 5 jaar en maximaal 125.000 kilometer worden aangeboden met Lexus Premium Warranty. Deze garantie geldt 3 jaar tot maximaal 300.000 kilometer en is gelijk aan de fabrieksgarantie.

Lexus Occasion Garantie
Op een Lexus tot een leeftijd van 8 jaar en maximaal 150.000 kilometer wordt de Lexus Occasion Garantie aangeboden. Deze garantie geldt 1 jaar of tot een maximum van 40.000 gereden kilometers. De garantie is opgebouwd uit zes maanden BOVAG-garantiedekking gevolgd door zes maanden Lexus Occasion Garantie.

Ook Red Carpet Treatment bij aanschaf gebruikte Lexus Rijden in een Lexus is een ervaring. Zowel als het gaat om comfortabel rijden als om de dienstverlening van de Lexus dealer. Ook bij de aanschaf van een gebruikte Lexus heeft men recht op het fameuze Red Carpet Treatment. Dit staat onder meer voor een unieke haal- en brengservice en recht op gratis vervangend vervoer bij regulier onderhoud.

Routebeschrijving
Het pand van Louwman & Parqui B.V. staat aan de Steurweg 8 in Raamsdonksveer. Neem afrit 20 op de A27. Geopend op zaterdag 30 en zondag 31 oktober van 10.00 uur t/m 17.00 uur.