BedrijfsautoRAI

13-10-2004

Mercedes-Benz bedrijfswagens Transportshow

Volgens vaste traditie organiseert Mercedes-Benz dit jaar weer de Mercedes-Benz Transportshow. Voor het eerst wordt de Transportshow gepresenteerd in De Fabrique aan de Westkanaaldijk 7 te Utrecht.

Het belangrijkste nieuws dat op deze unieke locatie wordt onthuld, zijn de nieuwe bedrijfswagens in het uitgebreide programma van Mercedes-Benz. Zo wordt de nieuwe Atego distributietruck voor het eerst in Nederland getoond en vindt ook de officiële introductie plaats van de Axor, de bedrijfswagen van Mercedes-Benz voor het middellange afstandsvervoer. Vanzelfsprekend worden ook alle andere bestel- en vrachtwagens gepresenteerd en worden de klantvoordelen van alle diensten uitgebreid toegelicht onder het thema: De ideale lijn.

Alle relaties zullen via de officiële Mercedes-Benz dealers een uitnodiging ontvangen om dit evenement op 27, 28 of 29 oktober bij te wonen.

Na de overweldigende belangstelling op de chauffeursdag van 2002, waar duizenden enthousiaste chauffeurs met hun familie op af kwamen, krijgt dit spectaculaire en altijd gezellige chauffeursevenement uiteraard ook dit jaar een vervolg. Zaterdag 30 oktober zijn alle chauffeurs en hun familie van harte welkom bij De Fabrique in Utrecht. Natuurlijk is er ook veel vertier voor de hele familie. Uiteraard zijn er voldoende hapjes en drankjes aanwezig en zal deze dag op een daverende wijze worden afgesloten. Chauffeurs kunnen zich aanmelden via de website www.mercedes-benz.nl.