Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Oktober 2004

Slavische sferen in Buren

Op zaterdag 30 oktober organiseert Muziek in Buren een sfeervol concert in de St Lambertuskerk in het monumentale stadje Buren. Het begint om 20.00 uur. Te gast in hun serie is het St. Petersburg Hoorntrio dat een programma speelt met meeslepende muziek van Slavische en andere componisten!

Het St. Petersburg Hoorntrio bestaat uit Alla Libo (piano), Michaela Hollmanova (viool) en Sergei Dovgaliouk (hoorn). Naast de kamermuziek hebben de musici ieder hun eigen activiteiten zoals spelen in het Radio Philharmonisch Orkest, optreden als solist en lesgeven, onder meer aan het conservatorium van Rotterdam. In Buren, de thuisbasis van een van de musici, spelen zij muziek van de Slavische componisten Glinka, Suk en Dvorák naast het beroemde hoorntrio van Brahms.

Kaarten zijn te bestellen via e-mail: buren@myrealbox.com. De kaarten liggen zaterdag voor aanvang van het concert klaar bij de ingang. De toegangsprijs is E 10,00, E 7,50 voor Pas65/CJP. Voorafgaand aan het concert is koffie en thee verkrijgbaar. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

---------