UITGEVERIJ ANKH-HERMES BV
http://www.ankh-hermes.nl

Irene van Lippe-Biesterfeld

Geachte journalist(e),

Op zaterdagmiddag 30 oktober worden ter ondersteuning van de presentatie van dr. Ervin Laszlo's boek KOSMISCHE VISIE-WETENSCHAP EN HET AKASHA-VELD enkele lezingen gehouden in het Theatron van de Universiteit te Utrecht.
Irene van Lippe-Biesterfeld zal daarbij het woord voeren evenals de auteur zelf en Marcel Messing.
Zoals bekend verscheen bij uitgeverij Ankh-Hermes van Irene van Lippe-Biesterfeld het boek IN DIALOOG MET DE NATUUR - EEN WEG NAAR EEN NIEUW EVENWICHT waarvan er bijna 85.000 exemplaren werden verkocht. Dit boek verscheen in oktober 1995 en sloeg in als een bom en is nog steeds leverbaar. Elders publiceerde zij AARDE IK HOU VAN JOU. Hieronder treft u het volledige PERSBERICHT aan. Met het oog op interviews met Dr. Ervin Laszlo kunt u contact met ons opnemen.

Uitgeverij Ankh-Hermes
Hans Bienefelt/pr. en voorlichting (tel. 0570-678921 of E-mailadres: hb@ankh-hermes.nl)

PERSBERICHT
Lezing dr. Ervin Laszlo
Cosmic vision - Dawn of the integral theory of everything

N.a.v. het verschijnen van Dr. Ervin Laszlo's boek KOSMISCHE VISIE Wetenschap en het Akasha-veld

Aan het begin van deze 21e eeuw wordt een kosmische visie geboren, een visie die alles in het universum omvat. Een theorie die met recht een 'theorie van alles' genoemd kan worden is nu binnen het bereik van de wetenschap gekomen. In alledaagse bewoordingen en in een heldere logica draagt Ervin Laszlo de wezenlijke onderdelen van deze theorie aan. Een gids om je weg te vinden in dit concept, dat niet alleen betrekking heeft op het stoffelijke heelal, maar ook op het leven en het denken zelf. De lezer gaat op ontdekkingsreis, van een wereld vol raadsels en mysteries naar een wereld waarin veel van de puzzelstukjes op hun plaats vallen en de kosmische samenhangen en de daarachter liggende eenheid manifest worden.

DR. ERVIN LASZLO is wetenschapper, filosoof, musicus en auteur.Hij is de oprichter van de Club van Budapest, die over de hele wereld projecten ondersteunt die gericht zijn op een duurzame samenleving. Auteur van Je kúnt de wereld veranderen.

Lezing Marcel Messing - Vernietiging, overleven of leven? Over lijden en liefde in onze planetaire evolutie Overal dringt het besef door dat de menselijke evolutie in een beslissende fase is gekomen en dat onze planeet in een zeer kritieke situatie verkeert. Velen worden zich ervan bewust, dat het roer radicaal omgegooid dient te worden, willen we de komende tijd kunnen overleven. Wat is er op dieper niveau aan de gang? Dwars door het snel veranderende klimaat, de heftige emoties omtrent terrorisme, het ineenstorten van het oude wereldbeeld, de elektronische revolutie met al haar gevaren, voltrekt zich in velen een bewustwording van de ernst van de situatie. Waar zullen we de komende jaren voor kiezen? Zullen we kiezen voor de intense kracht van de liefde, een intense sprong maken in bewustzijn? Zullen we kiezen voor de intense kracht van de geest, het licht? Of zullen we ons overgeven aan de manipulerende krachten achter het wereldtoneel en een unieke kans voorbij laten gaan, waardoor het lijden vergroot wordt?

Programma:
13.30 uur: Zaal open/thee
14.00 uur: Welkom en boekpresentatie met Irene van Lippe-Biesterfeld 14.20 uur: Engelstalige lezing Dr. Ervin Laszlo - Cosmic Vision 15.15 uur: Pauze
15.45 uur: Lezing Marcel Messing Vernietiging, overleven of leven? 16.45 uur: Afsluiting

Voor het publiek:

Deze lezingen zullen op zaterdag 30 oktober worden gehouden in het Theatron aan de Uithof van de Universiteit te Utrecht. Voor reserveringen dient u 25,00 euro over te maken op Postbankrekening nr. 823762 of ABN/AMRO-Bank rekening nr. 59 62 46 927 t.n.v. Uitgeverij Ankh-Hermes o.v.v. lezingen 30 oktober 2004 Kosmische Visie.
Wij zenden u tijdig de routebeschrijving en bestelde toegangskaart(en).

14 okt 04 17:32