Time : 10:50:34 AM
Date : Tuesday, October 26, 2004
Sender Name: Advanced Fair

Mobiliteitstoerisme

Internationaal Caravan en Motorhomesalon

Van 30 oktober tot 7 november loopt, in de paleizen 7,11 en 12 van Brussels Expo, de 42ste editie van het Internationaal Caravan en Motorhomesalon. Dit jaarlijks evenement is de Officiële beurs van constructeurs en invoerders van caravans, stacaravans, zwerfauto's en toebehoren. Meer dan 60 constructeurs en invoerders stellen er samen meer dan 600 modellen voor. U vindt er dus geen enkele verdeler en geen tweedehandsvoertuigen.

Met deze persmap stellen wij u alvast op de hoogte van wat de beurs dit jaar te bieden heeft. 22 merken toercaravans, 20 merken stacaravans en 57 merken zwerfauto's, daaruit krijgt de kampeerder deze editie de keus. Het aanbod variëert tussen de kleinste caravan, met zijn 3,2 m tot de breedste van 2,5 m.

De vakantieganger vindt bij de zwerfauto vooral bij de kleinere modellen heel wat nieuwigheden. Ook de halfintegrale wagens, die nauwelijks groter zijn dan een bestelwagen, zijn ruimschoots vertegenwoordigd.

Naast de vrijetijdswagens kan de trekker er ook stands met toebehoren, uitrustingen en toeristische tips bezichtigen. Koelkasten, luchtkoelers, chemische toiletten, caravanmovers, GPS Systemen en sattelietantennes, voortenten en luifels, stuk voor stuk accessoires die van het camperen een genot maken, zullen aanwezig zijn.

Wenst u voor het schrijven van uw artikel bijkomende informatie, illustratiemateriaal of een interview met de organisatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan van begin tot eind van de beurs volledig ter uwer beschikking.

Perscontact :

Advanced Fair
Veronique De Greef
Sint-Lambrechts-Woluwelaan 52
1200 Brussel
Tel.: 02/732.94.56
Fax: 02/732.03.41
E-mail: vd@advancedfair.com

URL: http://www.bccma.be