Nederlandse Spoorwegen Utrecht, 28 oktober 2004

NS zet schoenpoetsers en kappers in

De komende weken verzorgt NS het uiterlijk van treinreizigers die daar wegens het herfstweer behoefte aan hebben. NS zet op stations schoenpoetsers in om modderige schoenen weer te laten glimmen en kappers om een verwaaide coupe weer in model te brengen.

Op de stations Leiden Centraal, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal, Eindhoven, Amersfoort en Groningen kunnen treinreizigers van zaterdag 30 oktober tot en met woensdag 3 november tussen 11 en 17 uur gratis hun schoenen laten poetsen.

De week daarna kunnen reizigers op diezelfde zes stations gratis terecht bij de kapper: van zaterdag 6 november tot en met woensdag 10 november zet NS gratis hippe hairstylisten van Matrix in van 11 tot 17 uur.

NS doet er alles aan om haar reizigers ook deze herfst zo prettig mogelijk te laten reizen. Enerzijds met verschillende technische maatregelen, maar ook met herfstaanbiedingen en activiteiten voor de reizigers. Zo kan men deze herfst extra voordelig eerste klas reizen. Tot en met 21 november kan men elk weekend voor slechts ¬ 35 met twee personen een hele dag onbeperkt eerste klas reizen met de

NS Herfsttoer. Op 32 grote stations zijn NS-paraplu's te verkrijgen, tegen een borg van ¬ 2,50.

NS investeert sinds vorig jaar ¬ 17 miljoen extra in technische maatregelen (o.a. ABS, gladheidwaarschuwingen, zandstrooiers). Tijdens de herfst van 2003 waren de eerste positieve effecten hiervan al duidelijk merkbaar voor treinreizigers.
* * * *
Noot aan de Noot aan de redactie

Nederlandse Spoorwegen