AutoRai

28-10-2004

Zes Alfas 147 GTA aan start tijdens Zandvoort 500

Zes equipes zal Cable1 Racing inzetten op zaterdag 30 oktober a.s in de 500 km race, die het autosportseizoen 2004 op het Circuit Park Zandvoort officieel afsluit.

Teameigenaar Michel Schaay van Cable1 Racing kwam tot dit besluit om de vijf zo succesvolle jaren van Cable 1 in de Pearle Alfa Challenge in stijl af te sluiten.

Cable1 Racing heeft daartoe alle rijders uitgenodigd die in de afgelopen jaren deel hebben uitgemaakt van het Cable 1 Racing Team, onderwie natuurlijk de vier Challenge-kampioenen: Sandra van der Sloot, Sandor van Es, Tim Coronel en Phil Bastiaans.

Kopman (vrouw) van de zes teams (elk in één Alfa 147 GTA Challenge auto) zijn achtereenvolgens Sandra van der Sloot, Sandor van Es, Tim Coronel, Phil Bastiaans, Oscar Middeldorp en Berend Gesman. Vier auto's rijden met een tweemansbezetting en twee auto's met een driemansbezetting.

Alle sponsoren van Cable1 Racing uit de geschiedenis van het succesvolle Challenge-team wordt om een bijdrage per kilometer gevraagd. Dertig procent van de opbrengst wordt gedoneerd aan het Ronald McDonald-huis.