Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Middelburg, oktober 2004

Griezelen in Middelburg op 30 en 31 oktober
tijdens het

Halloween-Weekend in Best Western Hotel Arneville


Het Best Western Hotel Arneville in Middelburg organiseert op 30 en
31 oktober aanstaande een speciaal Halloween-Weekend en zal dan volledig in het teken van het Halloweenfeest staan.

Halloween
Dit feest mag worden beschouwd als één van de oudste feesten waarvan de wortels wel meer dan tweeduizend jaar terug, in de Keltische periode, te vinden zijn. In een later stadium werden er impulsen uit de Romeinse tijd in combinatie met het christendom aan toegevoegd. Het Halloweenfeest, dat bol staat van symboliek, luidt als het ware de winter in. Bij de viering ligt de nadruk op het samenzijn met de familie waarbij voor het griezelen een cruciale rol is weggelegd.

Activiteiten in het Best Western Hotel Arneville
In het laatste weekend van oktober is Halloween al bij binnenkomst, door de decoratie van het hotel en het restaurant, duidelijk voelbaar. De medewerkers zullen zich door middel van Halloween outfits presenteren als "griezelgastheren". Voor de kinderen stelden zij een kinderbuffet met een kindercocktail samen. Het speciale kinderprogramma biedt mogelijkheden voor schminken en pompoensnijden. Vanzelfsprekend zal er ook een lampionoptocht worden gehouden.

Op zaterdagavond staat er om 18.00 uur een luxe Halloween diner-buffet voor de gasten klaar dat tot circa 22.00 uur zal duren. De volgende morgen kan men met het hele gezin vanaf 12.00 uur nog lekker nagriezelen tijdens een het Halloween after Party brunch-buffet.

Het belooft een spannend weekend te worden waar nog lang over zal worden nagepraat. Natuurlijk zijn de gasten van harte welkom in een 'Halloween outfit'; dit is echter geen verplichting.

Amrâth Hotels & restaurants
Het Best Western Hotel Arneville behoort tot de Amrâth Hotels & restaurants, die zich met veertien hotels met name onderscheiden door de weerspiegeling van het lokale karakter. Met de bouw van hotels in Alkmaar, Haarlem en Amsterdam staat er in de komende jaren voor deze hotelgroep een aanzienlijke uitbreiding gepland.
- 2 -