Tom Coronel

20 Oktober 2004: Tom Coronel racet voor DreamFoundation

Achttien teams met bekende Nederlanders en topcoureurs verschijnen op zondag 31 oktober 2004 aan de start in Bleekemolens Race Planet in Amsterdam. Zij gaan racen voor een goed doel: De DreamFoundation, een stichting die dromen vervult van mensen die een levensverwachting hebben van minder dan 12 maanden.

Bij dit Mega Fun(d) Racing Event staat een anderhalf uur durende Endurance Kart Race centraal. Alle bezoekers hebben een kans van 1 op 5 om ingeloot te worden en mee te racen in één van de teams onder leiding van o.a. Tom en Tim Coronel, Jan Lammers, Anatevka Bos, Olav Mol, Geert Hoes (GTST), Sebastiaan Labrie (GTST), Jim (Idols), Peter Lusse, Jamie en Spike (Di-rect).

Naast de kartrace zijn er optredens van bekende artiesten, DJs, kartdemonstraties, een verloting met spectaculaire prijzen, buffet, VIP-diner en diverse activiteiten en verassingen voor kinderen in Race Planet for Kids. Vanzelfsprekend komt ook het werk van de DreamFoundation aan bod en wordt de dag op spetterende wijze afgesloten.

De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan de DreamFoundation. Zij wil door het organiseren van dit Mega Fun(d) Racing Event haar netwerk uitbreiden, haar bekendheid vergroten en fondsen werven om in de toekomst meer dromen te kunnen realiseren.

Kaarten (vanaf 17,50 voor volwassenen, 9,50 voor kinderen) zijn te reserveren via www.dreamfoundation.nl of 073-687 66 15.
---