Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
27 oktober 2004

CD presentatie van de Hengelaars: 'Laat mij maar vissen...' De Hengelaars geven Nederland Vismuziek

Zondag 31 oktober presenteren de Hengelaars hun eerste CD: 'Laat mij maar vissen...' in poppodium Atlantis in Alkmaar. De Hengelaars bestaan uit de muzikale vismaten Pepijn Koops en Willem Schmid. Op deze Nederlandstalige CD combineren ze hun passie voor het vissen en voor muziek. In een spetterende samba, brasem-blues en vis-funk worden alle facetten van het sportvissen op enthousiaste wijze bezongen.

Nederland vist! Ons land telt anderhalf miljoen sportvissers, ruim duizend hengelsportverenigingen en honderden hengelsportzaken. Er zijn 295.000 zee vissers, 126.000 karpervissers en 460.000 jeugdvissers. Helaas moesten alle vissers het tot op heden doen met een sporadisch en vaak sarcastisch liedje over vissen. Gelukkig voor hen brengen de Hengelaars hier verandering in!

Afgelopen zomer hebben de Hengelaars veel vistijd opgeofferd om acht nummers, die allen over sportvissen gaan, op te nemen. 'Laat mij maar vissen...' is een vrolijke Nederlandstalige CD die elke visser de mogelijkheid geeft om ook van zijn hobby te genieten als hij even niet op zijn stek is.

Binnenkort brengen de Hengelaars op een visbeurs in Utrecht hun nummers ten gehore en is een clip bij het bekende visprogramma VisTV te zien. Meer informatie over de verkoop van de CD, optredens en de Hengelaars vindt u op www.dehengelaars.nl.

De Hengelaars: vismuziek van vissers, voor vissers!


---

Einde persbericht