Stichting Bouw Research

Nationaal Congres Gezond Binnen

woensdag 3 november 2004

Op 3 november wordt duidelijk wat de belangrijkste gezondheidsrisico's in gebouwen zijn en wat betrokkenen eraan kunnen doen om deze te voorkomen. Zowel de bouwwereld (hoe bouw je een gezond gebouw?) als beheerders (hoe hou je het gebouw gezond?) krijgen praktische tips en aanbevelingen.

Voor het eerst komen de verschillende professionele disciplines rond dit onderwerp samen: opdrachtgevers en hun adviseurs, ontwerpers, de installatiebranche, beheerders en de gezondheidswereld. Tijdens het congres geven inleiders nuchter en onderbouwd inzicht in de problematiek. Zij reiken vooral ook oplossingen en praktijkvoorbeelden aan.

Het programma
Het programma bestaat uit een plenair gedeelte, parallelsessies en één-op-één contacten op de kennismarkt. Zo kunt u zelf uw programma naar wens samenstellen. Voor woningcorporaties, projectontwikkelaars, installateurs, beheerders, bouw- en woningtoezicht en gezondheidsorganisaties zijn er doelgroepgerichte parallelsessies.

De partners
De SEV organiseert dit congres in nauwe samenwerking met de andere partners rond het Jaar van het Binnenmilieu: Nederlands Astma Fonds, Nederlandse Woonbond, Vereniging Eigen Huis, VACpunt Wonen, Milieuplatform Zorgsector, GGD Nederland, TVVL, Novem, SBR, ISSO, VIBA, Ministeries van VROM en VWS.

De kosten
De entree voor dit eendaagse congres bedraagt ¤ 320,00 exclusief BTW. Dit is inclusief een exemplaar van de publicatie Ontwerpprincipes voor een gezonde woning (uitgiftedatum 3 november).

Meer informatie
Datum: Woensdag 3 november 2004
Locatie: De Doelen, Rotterdam
Tijd: van 09.00 tot 17.00 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SEV, Ingrid Pieters, pieters@sev.nl

Aanmelden kan via www.rostra.nl. Voor informatie over het platform kunt u kijken op www.gezondbinnen.nl