Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 31 augustus 2004

Heliview presenteert de 7e editie van het congres IP-Telefonie 2004

Op woensdag 3 november 2004 organiseert Heliview Conferences de zevende editie van het Congres & Informatiemarkt IP-telefonie 2004 (voorheen Voice over IP ).

Bedrijven die enkele jaren geleden als pioniers IP-telefonie implementeerden, deden dat vooral vanuit kostenoverweging. Het gebruik bleef met name beperkt tot het spraakverkeer tussen vestigingen van hetzelfde bedrijf. Binnen de bedrijfspanden bleef het traditionele telefoonsysteem in gebruik. Inmiddels breiden de toepassingen zich uit en wordt deze technologie voor een breder publiek beschikbaar. Naast de bovengenoemde kostenbesparing heeft met name de breedband revolutie met xDSL en WIFI het mogelijk gemaakt dat bedrijven hun vestigingen meer en meer ontsluiten voor datacommunicatie. Vervolgens is dan introductie van IP-telefonie een logische stap.

Tijdens het congres presenteert Vincent de Pooter, Business Unit Manager ICT van Heliview Research, naar aanleiding van het Heliview IP telephony/VoIP onderzoek: "De succes en faalfactoren van IP telephony".

Het congres is bestemd voor zowel business professionals als ICT professionals: CEO's, CIO's en CFO's, Financieel Manager, Marketing Manager, Datacom Manager, Telecom Manager, I(C)T Manager, Hoofd Automatisering, Netwerk Manager/ Designer, Communicatiemanager, Call Center Manager, Manager Infrastructuur, Facility Manager.

Het congres is van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.heliview.nl/conferences.



Ingezonden persbericht