Gemeente Neede

gemeente Neede
persbericht

Donderdag 21 oktober 2004

Hoe zien de bewoners de toekomst van de zuidelijke dorpsrand van Neede?

Woensdagavond 3 november is de start van het project 'Visie Zuidelijke dorpsrand Neede'. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 3 november van 20.00-22.00 uur in Huize de Kamp. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Tijdens dit project wordt samen met de bewoners een visie ontwikkeld op de zuidelijke dorpsrand, waarbij speciale aandacht uitgaat naar 'Huize De Kamp'. Basis voor deze toekomstvisie is de cultuurhistorische ontwikkeling van het gebied.

Op de startavond, 3 november aanstaande, wordt eerst wat meer verteld over de cultuurhistorische ontwikkeling van de dorpsrand en 'Huize de Kamp'. Daarna krijgen alle aanwezigen de kans onderwerpen aan te dragen waarover tijdens dit project nagedacht moet worden. Een werkgroep bestaande uit bewoners en betrokken partijen gaat daar verder mee aan de slag. Deelname aan de avond is vrijblijvend. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden bij Landschapsbeheer Gelderland, tel 026-3537444. Hier kan men ook terecht voor meer informatie of als men wellicht interesse heeft in de werkgroep. Dit laatste neemt ongeveer één zaterdag en 3 avonden in beslag. Specifieke kennis of kunde is hiervoor niet noodzakelijk.

Het project 'Visie Zuidelijke dorpsrand Neede' is een samenwerking van de gemeente Neede, Werkgroep Huize De Kamp en Landschapsbeheer Gelderland. Het wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de gemeente Neede en de Nationale Postcode Loterij.

NOOT VOOR DE REDACTIE (

Gemeente Neede