Gemeente Gouda



datum: 22 oktober 2004
dienst: Beheer
contactpersoon: A.J.N. van Kleinwee
telefoon:0182-588322

inloopmiddag infocentrum heempad

op 3 november van 14.00 uur tot 16.00 uur

Op woensdag 3 november houdt de dienst beheer van de gemeente Gouda de maandelijkse inloopmiddag. De deur van het infocentrum heempad aan de Bloemendaalseweg staat weer open vooral uw tuin-, groen- en natuurvragen.

Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur kan men terecht vooral deze vragen. Deze middag heeft als thema: herfst in de tuin. Wat moet ik in deze periode van het jaar allemaal doen of juist niet doen in de tuin, om meer vogels in de tuin te krijgen? Wat is de meerwaarde om uitgebloeide vaste planten niet af te knippen? Moet ik het afgevallen blad uit de tuin weg halen? Wanneer en hoe maak ik de vogelkastjes die in mijn tuin hangen schoon?

Heeft u vragen over dit onderwerp dan bent u van harte welkom, uiteraard ook met andere groenvragen kunt u deze middag binnen lopen. Heeft u geen vragen maar leuke waarnemingen van plant en dier uit het Goudse groen dan horen wij dat graag. De seniormedewerker ecologische beheer, Andre van Kleinwee, van de dienst beheer staat klaar om uw vragen te beantwoorden.


-- einde bericht --