Provincie Noord-Brabant




Intekening nieuwe uitgave


"Het Groene Woud, Beelden van een kleurrijk Nationaal Landschap"

Provincie Noord-Brabant brengt eind dit jaar opnieuw een fraai geïllustreerd boek uit: 'Het Groene Woud, Beelden van een kleurrijk Nationaal Landschap.' De provincie biedt de mogelijkheid vooraf in te tekenen op de uitgave van het boek. Het boek 'Het Groene Woud, beelden van een kleurrijk Nationaal Landschap' beschrijft waarom Het Groene Woud uitgroeit tot het mooiste en kleurrijkste Nationale Landschap van Nederland. Het boek is een gewijzigde uitgave van het boek 'Het Groene Woud' van Erik van Ommen en Rob Brinkhof.

Brabants trots!
In de Nota Ruimte erkent de rijksoverheid 'Het Groene Woud' als Nationaal Landschap. Hiermee behoort het gebied tot het rijtje van de Veluwe, het Groene Hart en gebieden als Zuid-Limburg en de Achterhoek. Uitgestrekte parkachtige loofbossen, moerassen, slingerende beken, bloemrijke graslanden en cultuurhistorisch waardevolle akkers gaan het landschapsbeeld van Het Groene Woud bepalen. Het Groene Woud wordt in de toekomst Brabants trots. Het nieuwe boek bevat een reis door het verleden, heden en de toekomst van Het Groene Woud.

Voorverkoop
De provincie biedt de mogelijkheid vooraf in te tekenen op de uitgave van het boek. Kosten hiervoor zijn E 21,= per boek, inclusief verzendkosten. In de boekhandels ligt het eind van dit jaar voor de adviesprijs van E 24,99 (ISBN 90-805570-7-2). Intekenen kan tot en met 15 november 2004.
Het boek bevat 96 pagina's en is fullcolour uitgevoerd. Het formaat is 21 x 23,5 cm. Fraai ingekleurde aquarellen brengen Het Groene Woud visueel in beeld. De boeken worden in de week van 13 t/m 18 december 2004 uitgeleverd. Bestellen kan via de website van Het Groene Woud. Hier is tevens informatie beschikbaar over de laatste ontwikkelingen binnen het gebied. Surf naar: www.hetgroenewoud.com en klik op de speciale 'Boek Button'.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Désiré van Laarhoven, communicatiecoördinator
Het Groene Woud. Telefoon: 0485-550429, E-mail: desire@imagro.nl.



Provincie Noord-Brabant