AutoRai

3-11-2004

Suzuki overhandigt cheque aan lopers

B.V. NIMAG, importeur van Suzuki, TVR en Morgan, heeft 1.000,- bijgedragen aan de IVA Sponsorloop. De opbrengst van deze loop is bestemd voor een gezondheidsproject op Haïti.

Marten Loedeman, Manager Sales & Marketing bij B.V. NIMAG, heeft de hardlopende studenten van IVA Driebergen (Instituut Voor Autobranche & Management) de bijdrage onlangs uitgereikt in de vorm van een forse cheque.

400 eerstejaarsstudenten hebben meegedaan aan de jaarlijkse IVA Sponsorloop, die dit keer een bedrag van ruimschoots meer dan de beoogde 50.000,- heeft opgeleverd. Het bedrag gaat naar een project waarin een Nederlands echtpaar, Anne-Marie en Rob Hulshuizen, een sleutelrol vervult. Beiden zetten zich in voor de bouw van een hospitaal op het door honger en machtsstrijd geteisterde Haïti. In dit ziekenhuis wordt medische hulp geboden aan zon 140.000 inwoners in een gebied op het Caribische eiland. Het bijeengelopen bedrag dient met name voor de aanschaf, de preparatie, het vervoer en het inklaren van een terreinwagen die de medici op het eiland gaan gebruiken.

Van harte
B.V. NIMAG juicht het initiatief van harte toe en heeft zich samen met veel andere auto-importeurs als sponsor aangemeld bij het IVA Driebergen. Na de overhandiging van de cheque in Vianen zijn de lopers dan ook langs nog een reeks bedrijven getrokken om bijdragen op te halen. In totaal hebben de 400 studenten tijdens de sponsorloop op 12 en 13 oktober 1.000 kilometer afgelegd gedurende 48 uur. Dag en nacht is doorgelopen. Extra publiciteit is gecreëerd door onder andere advertenties in De Telegraaf en een bedankadvertentie aan de donateurs in AutoTelegraaf Occasion Magazine.