Politie Drenthe

Woensdagmorgen

Assen 03-11-2004

Eenzijdig ongeval met letsel
Ter Aard Gistermiddag botste een 44-jarige inwoner van Hooghalen op de Zeijerweg tegen een boom. De man verloor in een bocht de macht over het stuur waarna hij tegen een in de berm staande boom botste. De man kon zelf zijn auto verlaten. Een naast hem zittende 37-jarige man werd door ambulancepersoneel in samenwerking met de brandweer uit de auto bevrijd. Deze man werd met hoofdletsel overgebracht naar het WZA.

Autobestuurder onder invloed
ANNEN Gisteravond trof de politie een alcomobilist aan op de Schoolstraat. Tijdens controle bleek dat de 55-jarige Gietenaar onder invloed was. Hij blies 615 ug/.l. Na onderzoek bleek tevens dat de man reed terwijl zijn rijbewijs al eerder ingevorderd was. Hij deed vrijwillig afstand van zijn auto. De man kreeg een dagvaarding.

Bedrijfsinbraak
MEPPEL Bij een bedrijf aan de Blankenstein is vannacht ingebroken. Van het pand werden 3 ruiten ingegooid waarna de daders binnen konden komen. De buit bestond uit een onbekend aantal computers

Controle visserijwet door politie
RUINEN De politie heeft gisteren op diverse visplaatsen, waaronder Wold Aa en de Hoogeveenschevaart, controles uitgevoerd. De met name snoekbaarsvissers, hadden de nodige bescheiden in orde.

Verkeerscontrole
MEPPEL Tijdens een gisteravond gehouden verkeerscontrole op de Ceintuurbaan, ter hoogte van de Woldstraat met de Comm. de Vos van Steenwijklaan zijn 18 bekeuringen uitgereikt. 17x rijden door rood licht en 1 x niet handsfree bellen.

Ron Reinds verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmiddag 16.30 uur. Tel. 06-52528707