Gemeente Lisse

03-11-2004 Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Landelijk gebied 2002,
2e herziening

Na de vaststelling van het bestemmingsplan landelijk gebied 2002 (in oktober 2003) is er een verzoek ingediend om de ruimte-voor-ruimte regeling toe te passen op het perceel Heereweg 445A. Dit verzoek houdt in dat in ruil voor sanering van een glastuinbouwbedrijf een zogenaamde compensatiewoning kan worden opgericht. Om dit mogelijk te maken is deze (kleine) bestemmingsplanherziening nodig.

Vanaf 5 november 2004 ligt het voorontwerpbestemmingsplan Landelijk Gebied, 2e herziening, gedurende vier weken voor iedereen ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting. Geïnteresseerden kunnen hier op werkdagen tussen 08.30 uur tot 12.30 uur terecht. Het plan kan tijdens die vier weken ook worden ingezien op een ander tijdstip maar daar moet eerst een afspraak voor worden gemaakt. Daarvoor kunt u bellen naar (0252) 433 137.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een schriftelijke inspraakreactie worden gegeven op het voorontwerpbestemmingsplan door een briefje te schrijven aan burgemeester en wethouders. De ingebrachte inspraakreacties worden door het college van burgemeester en wethouders beoordeeld en zouden kunnen leiden tot een aanpassing van het voorontwerpbestemmingsplan.

Na verwerking van de inspraakreacties zal het plan als officieel ontwerpbestemmingsplan opnieuw ter inzage worden gelegd. Dan heeft iedereen nog de mogelijkheid om bij de gemeenteraad zijn of haar zienswijze kenbaar te maken.

Omdat deze herziening slechts een kleine aanpassing voor één perceel betreft, wordt géén inspraakavond gehouden. Mondelinge reacties kunnen desgewenst bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting kenbaar worden gemaakt.