Ingezonden persbericht


NIEUWE CREATIVE I-TRIGUE-LUIDSPREKERS ZORGEN VOOR
EEN UNIEKE LUISTERERVARING

I-Trigue 3600 en I-Trigue 5600
bieden moderne vormgeving
én
geavanceerde technologie

Amsterdam, 03 november 2004 - Creative (Nasdaq: CREAF), wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, kondigt de introductie van twee nieuwe luidsprekers in het I-Trigue-assortiment aan. Dankzij hun innovatieve audiotechnologie zorgen de I-Trigue 5600 en de I-Trigue 3600 voor optimaal luisterplezier. Met hun vormgeving passen ze perfect in moderne interieurs naast de allernieuwste systemen voor home-entertainment.

Stijl is het sleutelwoord voor beide systemen. De compacte en afgeronde zwarte satellietluidsprekers zijn voorzien van zilverkleurige accenten en hebben glanzende, metalen staanders. Met dit ontwerp zijn ze een uitstekende aanvulling in elke omgeving, zowel thuis als op kantoor. Het design past in elke omgeving naast andere home-entertainmentsystemen.

De technologie is net zo indrukwekkend. Beide systemen zijn uitgerust met de revolutionaire Acoustic Loaded Module van Creative, die zorgt voor een verbeterde weergave van de frequenties in het midden- en lage bereik en van de toonsoorten. Hierdoor lijkt het geluid wat de compacte satellietluidsprekers produceren uit een veel groter systeem te komen. Elke satellietluidspreker heeft drie titanium dome microdrivers met NeoTitanium Tri-Array(tm)-technologie voor een warmer en natuurlijker geluid, een bredere geluidsspreiding en meer details in het frequentiespectrum. Bovendien zorgt een versterkte houten subwoofer voor extra impact in de lage frequenties en heeft de afstandbediening een aansluiting voor zowel een hoofdtelefoon als een lijningang.

De I-Trigue 5600 is een 5.1-oplossing die is ontwikkeld voor een uitmuntend surroundgeluid. De satellietluidsprekers kunnen aan de wand worden bevestigd en de centrale luidspreker vooraan heeft een horizontale vormgeving voor een makkelijke plaatsing. Hierdoor is dit systeem perfect om op de pc van dvd-films en games te genieten. De luidsprekerset heeft uitgebreide aansluitmogelijkheden en kan stereogeluid upmixen naar 5.1-surroundgeluid, ideaal voor digitale audiospelers.

De I-Trigue 3600 is de stijlvolle 2.1-versie die uitstekende stereomuziek produceert en een prachtige aanvulling vormt voor pc's, LCD-televisies, gameconsoles en digitale audiospelers.

Prijs en beschikbaarheid
De Creative I-Trigue luidsprekers zijn vanaf november beschikbaar. De adviesprijs van de I-Trigue 5600 bedraagt ¬189,99. De adviesprijs van de I-Trigue 3600 bedraagt ¬129,99. Beide bedragen zijn inclusief BTW.

----------
Voor meer inhoudelijke informatie over bovengenoemde producten en het aanvragen van extra beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Text 100 Public Relations: Liesbeth Kramer - Tel:+31 (0) 20 5304349 - liesbeth.kramer@text100.nl Creative Labs: Markus Eggermont - Tel:+32 (0)3/287.87.72 - markus_eggermont@cle.creative.com Creative Labs informatienummer voor eindgebruikers: Tel: +32 (0)3/287.87.77

Over Creative Labs
Creative (Nasdaq: CREAF) is wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het internet. Creative dankt zijn reputatie aan de beroemde Sound Blaster en was de stuwende kracht achter de multimediarevolutie. Nu geeft Creative de toon aan met digitaal entertainment voor de pc met producten als de bekroonde Zen en MuVo audiospelers. De vernieuwende hardware, de eigen technologie, applicaties en diensten zijn duidelijk internetgericht en bieden de consument de kans te genieten van hoogwaardig digitaal entertainment, op elk gewenst moment en ongeacht waar hij zich bevindt.Creative Technology werd opgericht in 1981. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Singapore. Creative Labs Europe is opgericht in 1993 met de bedoeling een groter aandeel te verwerven op de groeiende Europese markt. Het Europese hoofdkantoor en het Operations/Technical Centre (EOTC) zijn gevestigd in Dublin, Ierland en bieden een efficiënte, gelokaliseerde productbevoorrading op maat voor de Europese markt. Daarnaast bieden ze strategische klantenondersteuning voor de verkoopkantoren van Creative in de Benelux, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. In totaal heeft Creative Labs in Europa nu zo'n 400 medewerkers in dienst.