Gemeente Sint-Oedenrode


Spreekuur burgemeester vervalt
Het spreekuur van de burgemeester op maandag 8 november 2004 vervalt.

Afdeling Centrale Ondersteuning,
Tel. (0413)481207

Geen commissievergaderingen
Wegens gebrek aan agendapunten zullen de vergaderingen van de Commissie Burgerij van maandag 8 november 2004, van de Commissie Middelen van 9 november 2004 en van de Commissie Grondgebied van 11 november 2004 niet doorgaan.

Griffie,
tel. (0413)481257 of (0413)481277

GALM-fittest en sport- en beweegmarkt voor senioren

Op zondag 7 november a.s. organiseren wij voor de tweede keer een GALM-fittest. Deze keer gecombineerd met een sport- en beweegmarkt voor senioren. De activiteit vindt plaats in sporthal De Streepen.

Onder het deelproject `Senioren in beweging' biedt de gemeente inwoners in de leeftijd van 50 t/m 64 jaar de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan een sportstimuleringsproject voor senioren: het zogenaamde GALM project. Vorig jaar zijn de helft van alle Rooise senioren benaderd om hun fitheid te laten testen. Dit jaar is de andere helft aan de beurt.

Daarnaast zijn er verenigingen en instanties aanwezig die hun aanbod voor senioren promoten op de sport- en beweegmarkt. Er zijn informatiestands, enkele demonstraties en de nieuwe, actuele Sport- en Beweeggids voor senioren wordt uitgereikt.

Het programma is als volgt:
09.00 uur Start van de fittest (aanmelding vooraf noodzakelijk)

10.30 uur Start van de sport- en beweegmarkt

11.00 uur Officiële opening door wethouder E. Huijbregts

11.15 uur Demonstratie volksdansen (SWO)

13.30 uur Lezing Marja Teurlinx, oefentherapeute cesar (clubhuis van Jeu de Boulesvereniging Cloeck en Moedigh)

14.00 uur Demonstratie country line dance (SWO)

14.30 uur Lezing Annette Broekman, diëtiste
(clubhuis van Jeu de Boulesvereniging Cloeck en Moedigh)

15.00 uur - 16.00 uur Einde van de sport- en beweegmarkt

16.30 uur Einde van alle activiteiten

Inhoudelijke informatie over de lezingen kunt u vinden in een ander stukje op deze pagina!

Daarnaast zijn er vanaf 11.15 uur een aantal doorlopende activiteiten waar u aan deel kunnen nemen:

- Handboogschieten

- Beugelen

- Jeu de boules (clubhuis van Jeu de Boulesvereniging Cloeck en Moedigh)

Tenslotte wordt de dag wordt muzikaal begeleid door Music Train. Kortom, genoeg redenen om zondag 7 november a.s. een kijkje te komen nemen. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw K. Willunat,

Afdeling Sport, Educatie en Cultuur,
Tel. (0413)481281

Lezingen sport en bewegen, zondag 7 november

Gekoppeld aan de fittest en de sport- en beweegmarkt voor senioren vinden er aanstaande zondag ook twee lezingen plaats in het clubgebouw van Jeu de Boulesvereniging Cloeck en Moedigh, Mater Lemmensstraat.

13.30 - 14.00 uur: Lezing door Marja Teurlinx, oefentherapeute Cesar `Het belang van gezond bewegen'

Bijna alles wat een mens doet, houdt verband met bewegen. Het spreekt dan ook voor zich dat gezond bewegen een voorwaarde is om goed te kunnen functioneren. Toch blijkt telkens weer dat mensen zich over het algemeen weinig bewust zijn van hoe zij zich bewegen, welke houdings- en bewegingsgewoonten zij hebben en wat de invloed daarvan is op allerlei activiteiten.

Ieder vormt zo in de loop van de jaren zijn eigen gewoonten voor zitten, staan, bukken, tillen e.d., maar niet al die gewoonten zijn goed voor het lichaam wat kan blijken uit het optreden van pijnklachten. In de lezing zullen verschillende goede en slechte houdings- en bewegingsgewoonten worden getoond en zal u duidelijk worden waarom het één minder goed is als het ander. Vervolgens wordt u in de gelegenheid gesteld om deze verschillen zelf te ervaren.

14.30 - 15.00 uur Lezing door Annette Broekman, diëtiste `Gezondheidswinst door een gezond voedingspatroon en een goede leefstijl. Wat kunt u er zelf aan doen?'

Uit diverse onderzoeken blijkt dat diegene, die volgens de gezonde aanbevelingen leeft,
een aanzienlijk betere levensverwachting en kwaliteit van leven heeft.

In deze lezing gaat diëtiste Annette Broekman in op diverse voedingsonderwerpen, zoals gezonde mediterrane voeding met volop groenten en fruit, gevarieerd eten, goede vetten en belangrijke vitamines voor de 50-plusser. Denkt u hierbij aan vitamine D naast Calcium ter preventie van de botontkalking (osteoporose). Worden de aanbevolen hoeveelheden door u gehaald?

Tevens krijgt u informatie over energiebalans, lichaamsgewicht en plaats van vetophoping (appel/peermodel), op het risico van welvaartsziekten en het belang van lichaamsbeweging. Bij overgewicht is de keuze in vermageringsdiëten en -preparaten enorm en veelbelovend. De keuze is aan u! Jojoën of stap(je) voor stap(je). Waar kiest u voor?

U wordt van harte uitgenodigd om beide of één van deze lezingen bij te wonen. Graag tot zondag 7 november in het clubhuis van Jeu de Boulesvereniging Cloeck en Moedigh. Indien u nog vragen heeft, kunt u terecht bij mevrrouw K. Willunat, gemeente Sint-Oedenrode.

Afdeling Sport, Educatie en Cultuur,
Tel. (0413)481281

Bekendmaking (APV)

Bekendmaking ingekomen aanvragen (evenementen)vergunningen en verleende vergunningen, ontheffingen en te treffen verkeersmaatregelen op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) voor de gemeente Sint-Oedenrode.

Ingekomen aanvragen
In de periode van 25 tot en met 29 oktober is de volgende aanvraag bij de gemeente ingekomen:

- het verzoek van Ondernemersvereniging Rooi 2000 om op zondag 19 december 2004 een kerstmarkt te organiseren in het centrum.

Tegen voornoemde binnengekomen aanvragen (evenementen)vergunningen staat nog geen bezwaar open.

Verleende (evenementen)vergunningen en ontheffingen
- vergunning is verleend aan Stichting O.J.W. D'Istin om op vrijdag 5 november a.s. een tent/overkapping te plaatsen ten behoeve van de viering van het dertig jarig bestaan.

- vergunning is verleend aan de heer J. Verhagen om op zaterdag 6 november a.s. tussen 11.00 uur en 16.00 uur rond te rijden met een geluidswagen in het kader van de komende Waterschapsverkiezingen.

Tegen bovengenoemde besluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de uitreiking of verzending hiervan een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Het indienen van een bezwaar schorst de werking van het besluit niet. Het kan zijn dat u van mening bent dat hierdoor een onaanvaardbare situatie ontstaat, die zo spoedeisend is dat op korte termijn een voorlopige voorziening moet worden getroffen.
In dat geval kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA te
's-Hertogenbosch schriftelijk verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U dient hierbij een afschrift van het bezwaarschrift te overleggen.Voor dit griffierecht worden afzonderlijke leges in rekening gebracht.

Afdeling Sport, Educatie en Cultuur,
Tel. (0413)481313
Aanvragen bouwvergunning
Iepenstraat 22, plaatsen overkapping
Mahlerplein 16, bouw woonhuis met garage
Spierkesweg 20, bouw vleesvarkensstal/voormengruimte/ventilatiekanaal Constantijnstraat 10, uitbreiding woonhuis

Aanvragen sloopvergunning
Lieshoutseweg 27, sloop garage

De inzage in binnengekomen aanvragen om bouw- en sloopvergunning is uitsluitend ter kennisgeving.
Er staat geen bezwaarmogelijkheid open.

Afdeling Bouwen en Milieu,
tel. (0413)481340

Goedgekeurd uitwerkingsplan `Olland, fase 2'

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 11, lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 5 oktober 2004 het uitwerkingsplan `Olland, fase 2' hebben goedgekeurd.

Het plangebied is gelegen in de kern Olland en wordt globaal omsloten door de (nieuwe) sportvelden, de reeds gerealiseerde woningen aan `Den Ekker' en de achterkant van enkele woningen aan `Den Hof'.

Het uitwerkingsplan is op 24 augustus 2004 door burgemeester en wethouders vastgesteld.
Met de vaststelling van dit uitwerkingsplan heeft het college van burgemeester en wethouders toepassing gegeven aan de in bestemmingsplan `Sportvelden/woningbouw Olland' opgenomen uitwerkingsplicht. Het uitwerkingsplan kent de bestemming `Woongebied' toe aan het plangebied en maakt de realisatie van ten hoogste 12 woningen mogelijk.

Het uitwerkingsplan treedt op 4 november 2004 in werking.

Belanghebbenden kunnen vanaf 4 november 2004 gedurende zes weken beroep aantekenen tegen het besluit tot goedkeuring bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Tevens kunnen belanghebbenden een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State om de werkingskracht van het uitwerkingsplan op te schorten.
De relevante stukken liggen met ingang van donderdag 4 november 2004 ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

Afdeling Ruimtelijke Ordening,
Tel. (0413)481355

Kampeerboerderij Vresselseweg
Burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode maken bekend, dat een verzoek is ingediend voor het gebruik van maximaal 40 m² van de kampeerboerderij aan Vresselseweg 6 te Sint-Oedenrode voor ondersteunende horeca-activiteiten in de dag en vroege avond periode (tot uiterlijk 21.00 uur) ten behoeve van passanten. Eerder is door de aanvrager reeds verzocht om uitbreiding met 13,9 m² en renovatie van een slaap- en recreatieruimte op het genoemde adres door middel van een bouwaanvraag met nummer BA2003.001. Aangezien de artikel 19 WRO-procedure met name bedoeld is voor concrete projecten, zal voor de genoemde bouwaanvraag de hieronder beschreven vrijstellingsprocedure worden doorlopen.

Het (bouw)plan voldoet niet aan het bestemmingsplan "Buitengebied 1997". Op basis van artikel 19,
lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening heeft ons college de bevoegdheid om ten behoeve van de realisering van het onderhavige verzoek vrijstelling van het bestemmingsplan te verlenen. Alvorens gebruik te kunnen maken van de bovengenoemde bevoegdheden, moet het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hiervoor de vereiste verklaring van geen bezwaar afgeven.

Het (bouw)plan met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van donderdag 4 november 2004 gedurende 4 weken ter inzage in het gemeentehuis en kan hier tijdens openingstijden (tussen 9.00 en 12.30 uur) worden ingezien. Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent de aanvraag kenbaar maken.

Afdeling Bouwen en Milieu,
Tel. (0413)481341

Paddenpoel Slophoosweg
Burgemeester en wethouders maken bekend, dat een plan is ingediend voor de aanleg van een paddenpoel met beplanting, ter plaatse van het perceel kadastraal bekend gemeente Sint-Oedenrode sectie A nummer 02303, gelegen nabij Slophoosweg 10 te Sint-Oedenrode.

Genoemd perceel is gelegen binnen bestemmingsplan "Buitengebied 1997". De aanleg van een poel (natuurontwikkeling) is strijdig met de voorschriften van het bestemmingsplan. Ons college heeft echter de bevoegdheid om vrijstelling te verlenen ten behoeve van natuurontwikkeling. Alvorens wij een definitieve beslissing nemen op de aanvraag, wordt eenieder in de gelegenheid gesteld om het plan in te zien.

Op grond van afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het verzoek om vrijstelling met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van donderdag 4 november 2004 gedurende 4 weken ter inzage in het gemeentehuis en kan hier tijdens openingstijden (tussen 9.00 en 12.30 uur) worden ingezien bij afdeling Bouwen en Milieu. Eenieder heeft de mogelijkheid om binnen genoemde termijn schriftelijk zijn zienswijze kenbaar te maken.

Afdeling Bouwen en Milieu,
Tel. (0413)481341

Verleende bouwvergunning

- Veghelseweg 53, bouw dierenverblijf

Verleende sloopvergunning

- Rijtvenweg 2, sloop asbest golfplaten van dak garage

Verleende exploitatievergunning

- inrichting aan het Kofferen 6a

Tegen bovengenoemde besluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de uitreiking of verzending hiervan een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij Burgemeester en Wethouders.
Het indienen van bezwaar schorst de werking van ons besluit niet. Het kan zijn dat u van mening bent dat hierdoor een onaanvaardbare situatie ontstaat die zo spoedeisend is dat op korte termijn een voorlopige voorziening moet worden getroffen. In dat geval kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te 's-Hertogenbosch, schriftelijk verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Hiervoor wordt afzonderlijk leges in rekening gebracht.

Afdeling Bouwen en Milieu,
Tel. (0413)481339

Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat in het gemeentehuis ter inzage ligt:

A) het definitieve besluit op het verzoek om een vergunning van:


- A.M.L. van de Vleuten, Bestseweg 13, voor een nieuwe de gehele inrichting omvattende milieuvergunning ingevolge artikel 8.4 lid 1 van de Wet milieubeheer in verband met het veranderen van een rundveehouderij, gelegen aan de Bestseweg 13.

Ter inzage

De bovengenoemde stukken liggen met ingang van donderdag 4 november 2004 ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur en desgevraagd na telefonische afspraak ook op maandag van 16.00 uur tot 18.30 uur. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Instellen beroep

Tegen het onder A, genoemde definitieve besluit kan uitsluitend schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Een dergelijk beroepschrift moet voor donderdag 16 december 2004 worden ingediend. Alleen de adviseurs, iemand die naar aanleiding van de ontwerp-beschikking bedenkingen heeft ingebracht, iemand die bedenkingen heeft tegen aangebrachte wijzigingen ten opzichte van de ontwerp-beschikking en iedereen die aantoont dat hij/zij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kunnen en beroepschrift indienen.
Degenen die een beroepschrift indienen, kunnen de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken om het besluit te schorsen of en voorlopige voorziening te treffen.

Afdeling Bouwen en Milieu,
Tel. (0413)481336

Inzameling oud papier
Op de volgende data zal deze week oud papier worden ingezameld:

donderdag 4 november hele dag en vrijdag 5 november tot 15.00 uur
- Buurtvereniging Vressel; papiercontainer op het parkeerterrein tegenover de Vresselse Hut

zaterdag 6 november

- Oudervereniging Bassisschool Dommelrode; papiercontainer bij Basisschool Dommelrode

Permanente inzameling

- Buurtschap Oud-Rijsingen; papiercontainer tegenover Rijsingen 13 van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur

Afdeling Bouwen en Milieu,
Tel. (0413)481340

Zaterdag 13 november laatste inzameling grof snoeiafval najaar 2004

Bebouwde kom
Bewoners van alle bebouwde kommen kunnen hun snoeiafval gewoon aan de straat leggen, zonder zich aan te melden.

Buitengebied
Voor de bewoners van het buitengebied geldt dat zij zich telefonisch moeten aanmelden.
Voor de inzameling van 13 november moet dit gebeuren voor dinsdag 09 november 16.00 uur.

Richtlijnen:

- duidelijk zichtbaar en niet bij een groenstrook
- vanaf 07.30 uur buiten

- gebundeld, maar niet met ijzerdraad

- boomstronken en takken mogen geen grotere doorsnee hebben dan 10 cm
- lengte per bundel maximaal 1.50 m

- gewicht niet meer dan 25 kg per bundel

Mocht uw snoeiafval vergeten worden mee te nemen, verzoeken wij u dit maandagochtend door te geven op onderstaand telefoonnummer.

Snoeiafval kunt u overigens ook gratis kwijt op onze milieustraat (mits aangeboden in een personenauto of op een aanhangwagen zonder bedrijfsnaam).

Afdeling Bouwen en Milieu,
Tel. (0413)481340

Inzameling groot wit- en bruingoed 12 november 2004

Gratis
Voor het gratis ophalen van uw oude koel-/vrieskast op vrijdag, 12 november as. kunt u zich telefonisch aanmelden t/m maandag 08 november tot 16.00 uur op onderstaand nummer.

Niet gratis
Voor het, tegen betaling van EUR 18,15, ophalen van overig groot wit- en bruingoed (t.v.'s, wasmachines e.d.) kunt u zich aanmelden via een machtigingskaart, die uiterlijk dinsdag 09 november bij Van Kaathoven binnen moet zijn.
Deze machtigingskaart is verkrijgbaar op het gemeentehuis. Het op te halen apparaat dient op 12 november om 07.30 uur voor uw huis te staan. In de loop van de dag wordt het dan opgehaald. Overigens kunt u deze apparaten gratis aanbieden bij de Milieustraat.

Afdeling Bouwen en Milieu,
Tel. (0413)481340

Uw eigen voorstel in de gemeenteraad
Burgerinitiatief

Burgerinitiatief geeft de inwoners van Sint-Oedenrode meer invloed op politiek. De gemeenteraad heeft het initiatief genomen om burgers zelf onderwerpen op de politieke agenda te laten plaatsen. In de raadsvergadering van 1 juli 2004 heeft de gemeenteraad daartoe de Verordening burgerparticipatie Sint-Oedenrode vastgesteld. Deze verordening regelt hoe de inwoners van Sint-Oedenrode de raad kunnen vragen zich over een bepaalde kwestie uit te spreken.

Het burgerinitiatief is een middel om de betrokkenheid van burgers bij de lokale politiek te vergroten. Het zelf kunnen indienen van een voorstel ter behandeling in de gemeenteraad versterkt de band tussen kiezer en gekozene. Ook versterkt dit de volksvertegenwoordigende rol van de raad als geheel en van de individuele raadsleden.

Wat kan een onderwerp zijn?

- Inrichting van de openbare ruimte zoals speeltuintjes, groenvoorzieningen, pleintjes en straatverlichting
- Verkeersmaatregelen

- Openbare voorzieningen zoals een zwembad of sportvelden

Waaraan moet het onderwerp voldoen?

- Het moet gaan over gemeentelijk beleid

- Het moet passen binnen de bevoegdheid van de gemeenteraad
- Het mag geen bezwaarschrift of klacht zijn
- Het mag geen onderwerp zijn waar reeds, korter dan 2 jaar geleden, een besluit over is genomen door de gemeenteraad

Hoe moet het onderwerp worden ingediend?

- Door het invullen van een formulier wat verkrijgbaar is bij de raadsgriffier

- Minimaal 50 inwoners van Sint-Oedenrode die 16 jaar of ouder zijn moeten het onderwerp ondersteunen en het formulier ondertekenen

Meer informatie krijgt u binnenkort via deze pagina.

Griffie,
Tel. (0413)481277

Verbranden van snoeihout
Alleen in het buiten gebied en in de maand november kan snoeihout worden ver-brand.

Het college van burgemeester en wethouders heeft bepaald dat gedurende de maand
november in het buitengebied snoeihout mag worden verbrand. Op de zondagen in deze periodes mag er niet gestookt worden.

Algemene ontheffing
Het college heeft voor de genoemde stookperiode een algemene ontheffing vastgesteld. Deze ontheffing ligt ter inzage op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur in het gemeentehuis aan het Burgemees-ter Wernerplein 1 bij de afdeling Bouwen en Milieu.

Geen individuele ontheffing meer nodig
Om snoeihout te mogen verbranden in de vastgestelde stookperiode moest tot vorig jaar nog een (individuele) ontheffing worden aangevraagd. Met de vaststelling van een algemene ontheffing is dit niet langer noodzakelijk. In november is het dus mogelijk om snoeihout te verbranden, zonder dat u eerst naar het gemeentehuis moet voor een ontheffing. Dit betekent ook dat er geen legeskosten meer verschul-digd zijn.

Voor het verbranden van snoeihout in de stookmaand gelden de voorwaarden zoals die verbonden zijn aan de algemene ontheffing. Op de naleving van deze voorwaarden zal intensief worden gecontroleerd door gemeente en politie.

Voorwaarden bij het verbranden van snoeihout

- De ontheffing is geldig voor de periode november 2004;
- Stoken mag alleen buiten de bebouwde kom; indien het stookadres binnen de bebouwde kom ligt is deze ontheffing niet geldig;
- Er dient voortdurend toezicht te worden gehouden door een of meer meerderjarige personen; deze per-sonen mogen de verbrandingsplaats niet eerder verlaten dan nadat het vuur is gedoofd;
- Het is het niet toegestaan snoeihout te verbranden op zon- en algemene feestdagen die vallen in de ge-noemde periode;
- Het vuur mag pas worden aangestookt ná 08.00 uur en moet geheel gedoofd zijn vóór 17.00 uur;

- Er moet een afstand van meer dan 30 meter van een gebouw en van een opstapeling van oogstproducten worden aangehouden en van ten minste 100 meter van bos of heidegrond;

- Voor het aansteken van het vuur mag geen gebruik worden gemaakt van hulpmiddelen als (oude) auto-banden, (stook)olie en dergelijke.
- Het vuur moet zodanig worden aangelegd dat er geen gevaar en/of hinder kan ontstaan voor de omge-ving;

- Er mag uitsluitend droog snoeihout worden verbrand;
- Het snoeihout mag uitsluitend in kleine hoeveelheden worden verbrand, de omvang van de brandstapel mag maximaal 3 m³ bedragen;
- U dient 1 uur vóór aanvang van het stoken een telefonische melding daarvan te doen bij de politie (telefoon 0900-8844);
-Eventuele nadere aanwijzingen van de toezichthoudende ambtenaar en/of politie dienen stipt te worden opgevolgd.

Afdeling Bouwen en Milieu,
Tel. (0413)481336

Aanvraag Kapvergunningen
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn een kapvergunning te verlenen voor het rooien van onderstaande bomen:
- 1 berk, staande in de achtertuin van het perceel Sint-Oedenrode sectie G, nummers 3079-4243
plaatselijk bekend als Gouverneur Crommelinlaan 7, in verband met de overlast, van de berkenpollen, in het voorjaar.
-1 berk, staande in de achtertuin van het perceel Sint-Oedenrode, sectie G, nummer 2554, plaatselijk bekend als Hoge Vonderstraat 23, in verband met de omvang van de boom in relatie tot de omgeving.
- 13 berken, 2 populieren en 2 eiken, staande nabij perceel Schietbergweg 21 in verband met herziening van de tuin en aanleg boomgaard.

De relevante bescheiden liggen vanaf heden tijdens openingstijden, gedurende 2 weken, ter inzage bij de afdeling Wegen en Groen. Ingevolge de Algemene Wet Bestuursrecht zijn belanghebbenden in de gelegenheid binnen de aangegeven termijn hun zienswijze schriftelijk of mondeling, over deze voornemens naar voren te brengen.

Verleende kapvergunning
Burgemeester en wethouders maken tevens bekend, dat voor het rooien van de onderstaande bomen kapvergunning is verleend:
- 16 populieren, staande op het perceel Sint-Oedenrode sectie A nummer 761, grenzend aan de Slophoosweg, de bomen zijn kaprijp.
-1 den, staande in de voortuin van het perceel Sint-Oedenrode sectie I nummer 4808, plaatselijk bekend als Ravelstraat 31, in verband met de omvang van de boom in relatie tot de omgeving.

- 1 ceder, staande in de voortuin van het perceel Sint-Oedenrode sectie I nummer 6165, plaatselijk bekend als Brahmsstraat 18, in verband met de omvang van de boom in relatie tot de omgeving.
-1 Christusdoorn, staande in de berm van de Ravelstraat ter hoogte van huisnummer 31, in verband met bereikbaarheid/ toegang tot tweetal huispercelen.

Belanghebbenden kunnen tegen deze beslissingen binnen zes weken na de datum van verzending aan de aanvrager, een bezwaarschrift en een voorlopige voorziening aanvragen. Het bezwaarschrift met motiveringen moet schriftelijk worden ingediend bij ons college.

Afdeling Wegen en Groen,
Tel. (0413)481380