1e persbericht van woensdag 3 november 2004

Eindhoven 03-11-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Houtse Parallelweg zijn een laptop en een videocamera weggehaald. Dat gebeurde dinsdag tussen 8.00 en 19.15 uur. Een raam van de woning is opengebroken.

Valkenswaard: Auto gestolen

Vanaf het Jorisdal is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto weggehaald. Het gaat om een bruine Nissan Patrol (35-BD-BH).

Waalre: Goederen weg na insluiping

Bij een insluiping in een woning aan de Koningin Wilhelminalaan zijn een tv en een geluidsinstallatie weggehaald. Dat gebeurde tussen zondagmiddag en dinsdagavond 20.45 uur. Een raam van een slaapkamer stond open.

Veldhoven: Generator gestolen

Vanaf een bouwplaats aan het Blauwven is dinsdag een generator weggehaald. Dat gebeurde tussen 17.30 en 19.15 uur. Het apparaat zat vast aan een ketting, maar die is doorgeknipt.

Beek en Donk: Voetganger gewond bij aanrijding

Een man van 85 jaar uit Beek en Donk is dinsdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Kapelstraat. De man stak daar te voet de weg over en werd aangereden door een 24-jarige automobiliste uit Beek en Donk. De man is met een hersenschudding, beenletsel en kneuzingen opgenomen in het ziekenhuis. De toedracht van de aanrijding is nog onbekend.