Politie Amsterdam-Amstelland

Overval in woning: twee verdachten gepakt
3-11-2004. Dinsdagavond rond kwart voor zeven arresteerden agenten in Amsterdam-Slotermeer twee mannen (17 en 23 jaar). Zij worden verdacht van een overval in een woning.

Tijdens de overval bedreigden twee mannen de aanwezigen met een mes. Ze namen diverse goederen mee en vertrokken. De slachtoffers alarmeerden de politie waarna een onderzoek in de omgeving werd gestart. Op basis van het opgegeven signalement konden de vermoedelijke daders in de omgeving worden getraceerd. De verdachten hadden en mes bij zich en spullen die bij de overval waren buitgemaakt.
Beschonken bromfietser gearresteerd
3-11-2004. Dinsdagmiddag rond halfvier arresteerde de politie op de Nassaukade een 40-jarige bromfietser. De man trok de aandacht doordat hij onder de ogen van surveillerende agenten door rood reed. Toen de man aan de kant was gezet roken de agenten een sterke alchohollucht.

De bestuurder bleek uiteindelijk bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. Naast een proces-verbaal voor het drinken, ontving hij een proces-verbaal voor het rijden door rood licht.
Man in gracht gegooid: 1 arrestatie
3-11-2004. Vanmorgen vroeg arresteerde de politie een 43-jarige man omdat hij een 47-jarige dakloze in de gracht had geduwd. Rond halfvijf liep een drijfnatte dakloze man een politiebureau binnen. Hij vertelde dat hij iemand een discotheek moest wijzen, waarvoor hij 5 euro zou krijgen. Toen hij dit had gedaan, vroeg de man of de dakloze 50 euro wilde verdienen door te gaan zwemmen in de gracht. Hij ging hier niet op in en werd vervolgens de gracht in geduwd. De dader kon in de buurt van het bureau worden gearresteerd. Toeristen uit hun bol na paddogebruik

3-11-2004. Dinsdagavond rond halfelf werden een 26-jarige man en 31- jarige vrouw gearresteerd nadat zij onder invloed van paddo's, mensen lastigvielen op het Damrak. De twee Amerikaanse toeristen verzetten zich hevig bij hun arrestatie, verwondden een politieman en veroorzaakten een behoorlijke oploop.
De vrouw verklaarde later dat ze aan het begin van de avond paddothee en andere paddo-extracten hadden genuttigd. Zij moest in een speciale cel worden opgesloten omdat er risico bestond dat ze zichzelf zou verwonden.