Gemeente Brunssum

Laatste wijziging 03 november 2004 Publicaties - 03 november 2004
nieuw! Grote kledinginzamelactie op zaterdag 13 november nieuw! Expositie in gemeentehuis Brunssum
De behandeling van uw aanvraag bouwvergunning nieuw! Algemene gehandicaptenparkeerplaatsen
Commissie bewaakt het 'gezicht van Brunssum' Verkeersspreekuur 'Ambtenarententoonstelling' beleeft vijfde editie Expositie in gemeentehuis Brunssum

Op vrijdag 29 oktober gaat de tentoonstelling 'Creatieve Ambtenaren Brunssum' van start. Op de tentoonstelling zijn werken te zien die medewerkers van de gemeente Brunssum in hun vrije tijd vervaardigen: foto's, sculpturen, aquarellen en schilderijen, en andere vormen van beeldende kunst. Het is de vijfde keer dat de tentoonstelling plaatsvindt. Net als voorgaande jaren zijn de kunstwerken te bezichtigen in het gemeentehuis van Brunssum aan het Lindeplein.

De tentoonstelling duurt tot en met woensdag 24 november en wordt ingericht in de hal van het Bestuurscentrum aan het Lindeplein in Brunssum. De expositie is voor het publiek vrij toegankelijk vanaf maandag 1 november, steeds op maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie? Neem contact op met Martin Meis, telefoon (045) 527 84 16.

---

Grote kledinginzamelactie op zaterdag 13 november

Op zaterdag 13 november vindt er in de gemeente Brunssum een grote inzamelactie voor kleding, schoeisel, dekens etc. plaats. De kleding wordt op deze dag ingezameld door medewerkers van Kringloopcentrum Rd4. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan uzelf. Opbrengst van papier, glas en ook kleding maakt de afvalinzameling minder duur. Gooi deze zaken dus niet bij het restafval, maar houdt ze apart.

Heeft u kleding, dekens, schoenen etc. waar iemand anders nog plezier aan kan hebben? Dan kunt u deze spullen aanbieden in de Rd4-kledingzak die het komende weekend huis-aan-huis in Brunssum wordt bezorgd. Heeft u niet genoeg aan één kledingzak of heeft u geen kledingzak ontvangen, geen nood. U kunt de spullen ook gewoon in een vuilniszak doen.

Om er zeker van te zijn dat uw spullen worden meegenomen kunt u de kledingzak of vuilniszak op zaterdag 13 november vóór 09.00 's ochtends op het trottoir plaatsen. Wij hopen dat de inwoners van Brunssum kasten, kelders en zolders zullen uitspitten om zoveel mogelijk spullen ter beschikking te stellen.

---

Algemene gehandicaptenparkeerplaatsen

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om twee gehandicaptenparkeerplaatsen in te richten nabij de ingang van de parochiekerk gelegen aan de Akerstraat 93 in Langeberg.

De twee parkeerplaatsen zijn bedoeld voor gehandicapte kerkbezoekers in de parochie van de Heilige Familie.

Bezwaar
Burgers die het niet eens zijn met de beslissing van het college kunnen bezwaar maken. Dat dient te gebeuren binnen zes weken na de bekendmaking (3 november 2004). Hoe u verder bezwaar kunt maken, kunt u lezen in de folder 'Beroep en bezwaar tegen een beslissing van de overheid', die verkrijgbaar is bij de balie van het Bestuurscentrum.
---

is.
bezwaar maken.
Vroedschapstraat en de Stadhouderstraat een parkeerverbod instellen.