Politie Noord- en Oost Gelderland


Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


3 november 2004


Wezep - Onder invloed


Door de politie werd dinsdagmorgen rond 11.50 uur een 55 jarige inwoner uit Wezep aangehouden wegens openbare dronkenschap. De politie werd gewaarschuwd door een personeelslid van een Doe 't zelf zaak aan de Rondweg. Het personeel had de autosleutels van de man afgepakt, omdat de man in beschonken toestand in zijn auto wilde stappen. Dit vond men niet verantwoord en waarschuwde de politie. De man werd aangehouden, kreeg een rijverbod en een boete.


Oosterwolde - Vissen met drie hengels


Door de politie werd dinsdagmiddag een 62 jarige visser uit Oldebroek betrapt. De man was in de Gelderschegracht aan de Grachtenweg aan het vissen met drie hengels. De man werd proces verbaal aangezegd.


Wezep - Flessentrekkerij


De politie heeft dinsdagavond een 58 jarige inwoner uit Enschede aangehouden. De man had in een horecazaak aan de Stationsstraat een maaltijd genuttigd voor een bedrag E 39,90, maar kon de rekening niet betalen. Voorts bleek dat de man vanuit Zoetermeer met een taxi naar Wezep was gekomen. Na de taxirit betaalde de man de rekening van E 263,80 niet. De man werd aangehouden en ingesloten.


Heerde - Geen gordel


Dinsdagmiddag werden bij controle op de Molenweg en de Soerelseweg 12 bestuurders betrapt op het niet dragen van de autogordel. Zij kunnen een boete tegemoet zien.


Harderwijk - Drankrijder betrapt


Een 40 jarige bromfietser uit Harderwijk bleek in de nacht van dinsdag op woensdag bij een controle op de Zuiderzeestraatweg onder invloed van alcohol. Hij blies 0,58 prom. De manhad kreeg een boete.


Harderwijk - Gestolen auto terecht


Door de politie werd dinsdagmorgen op de Houtwal een gestolen auto aangetroffen. De auto werd in de nacht van zondag op maandag weggenomen bij een bedrijf ir. Lelykade. Na onderzoek kan de auto, een groene Mazda, terug naar de rechtmatige eigenaar.


Harderwijk - Zonder gordel


Door de politie werd dinsdagmorgen een gordelcontrole op de Vitringasingel gehouden. Hierbij werden 3 automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.


Vaassen - Zendapparatuur in beslag genomen


Door de politie werd dinsdagavond assistentie verleend bij het in beslag nemen van zendapparatuur. Op de zolder van een pand aan de Oude Apeldoornseweg werd de apparatuur van de geheime zender Mathador aangetroffen. De eigenaar, een 23 jarige inwoner uit Vaassen, kan een boete tegemoet zien van E 1.100,-.


EINDE BERICHTEN



---- --