Ingezonden persbericht

Lancering nieuwe persportal www.pr.nl

Overname activiteiten PR Net door PersPoort.nl resulteert in nieuwe persportal

AMSTERDAM, 20041103 -- Amsterdam, 3 november 2004 - Het in Amsterdam gevestigde PersPoort heeft met ingang van vandaag de activiteiten van PR Net overgenomen. Het samenvoegen van het onafhankelijk PR-projectbureau PersPoort met PR Net creëert meer schaalgrootte en moet resulteren in een verhoogde efficiency.


PR Net maakt de constante stroom van nieuws en persberichten inzichtelijk, geeft nuttige PR-informatie, organiseert seminars en cursussen en verkoopt online premiums & gifts. PersPoort is een onafhankelijk PR-projectbureau dat nauw samenwerkt met diverse gespecialiseerde freelance tekstschrijvers, copywriters, fotografen en ontwerpers. PersPoort biedt een uitgebreid scala aan redactionele diensten en producten en ontwikkelt en produceert complete redactionele concepten en publicitaire campagnes.

Eric van der Sluis: "Vanaf het begin hebben we ervoor gekozen om ten aanzien van pr-activiteiten een transparante en heldere marktbenadering te kiezen. PersPoort is primair een advies- en organisatiebureau dat samenwerkt met o.a; DutchView, NOB, ANP Pers Support en MissMag. De inzet van freelancers zorgt voor het nodige specialisme. Door de overname van de PR Net en de lancering van onze nieuwe website PR.NL verwachten wij binnen afzienbare tijd een onderscheidende positie in de markt te realiseren".




Ingezonden persbericht