Ingezonden persbericht


Intermec Technologies breidt Benelux verkoopteam uit

Nijmegen, 3 november 2004 - Intermec Technologies, één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management, heeft zijn verkoopteam uitgebreid. Vanaf heden zal Johan Livens als projectmanager het Benelux-verkoopteam ondersteunen.

De verantwoordelijkheden van Johan Livens bevatten onder andere het ondersteunen van de verkoopafdeling tijdens het gehele pre-sales traject. Tevens zal hij verschillende software, product, programmering en applicatietrainingen geven aan business partners en klanten.

Intermec is een internationaal georiënteerd bedrijf dat marktleider is op zijn gebied. Met het groeiend belang van automatische identificatie zal de rol van Intermec blijven toenemen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor het bedrijf en dus aan zijn werknemers. Dat maakt het extra aantrekkelijk om een nieuwe uitdaging bij deze firma aan te gaan, aldus Johan Livens.

Tijdens zijn loopbaan heeft Johan reeds verschillende technische en commerciële functies bekleed bij gevestigde internationale bedrijven waaronder Siemens, Telecom Finland International, Sonera Zed en 3Com. Voordat hij bij Intermec aan de slag ging, was hij gedurende 3 jaar Product Manager Mobile Data voor Proximus N.V.