BNN

Persbericht

Hilversum, 3 november 2004

Weg met bnn maakt boek voor en door backpackers

Afgelopen maandag 1 november zijn tijdens een speciale uitzending vanuit het 'backpackerscafé' van het Radio 1-programma Weg met BNN (WMB) de plannen gepresenteerd voor een Weg met BNN-boek. Dit boek voor en door backpackers verschijnt in samenwerking met Uitgeverij 521 en is vanaf mei 2005 verkrijgbaar.

In Weg met BNN zijn de WMB-backpackers wekelijks te horen en bovendien houden ze een reislog op internet bij om iedereen op de hoogte te houden van hun belevenissen tijdens hun minstens drie maanden durende reis. In het Weg met BNN-boek zijn de bewerkte versies van deze reislogs te lezen en daarnaast zijn verschillende onderdelen uit het programma terug te vinden in het boek, zoals de disasterverhalen en de prikbordvragen. Bovendien komen er ook allerlei reistips in het boek te staan.

In de uitzending van afgelopen maandag werden zestien nieuwe backpackers voorgesteld die in het programma en op de BNN-reislog verslag gaan doen van hun reis. Ook vertelden een aantal backpackers die vorig jaar zijn uitgezwaaid hun meest spectaculaire reisverhalen.

Weg met BNN is een informatief, verrassend en avontuurlijk reisprogramma en wordt elke maandag van 20.00 uur tot 21.00 uur uitgezonden op Radio 1.

Meer informatie: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl