Ingezonden persbericht


Nieuwe headsetlijn voor Politie, Brandweer, Overheid, Beveiliging, Luchtvaart, Bouw en Industrie

Persbericht

Nieuw in Nederland: Imtradex headsets

's-Hertogenbosch, 11 oktober 2004 - Lumidee Headset Company lanceert in oktober 2004 een nieuwe lijn professionele headsets in Nederland onder de merknaam Imtradex. Deze specialistische headset lijn bevat headsets voor politie, brandweer, explosieve omgevingen, air traffic control, beveiliging en industriële bedrijven. Voor elk segment zijn er geavanceerde nieuwe headsets ontwikkeld en desgewenst kunnen ze zelfs op maat gemaakt worden.

Deze nieuwe professionele headset lijn zal eind november op de Beurs Veiligheid & Hulpverlening in de RAI te Amsterdam worden geïntroduceerd.

Hieronder staan enkele nieuwe producten die vanaf heden tot het assortiment van Lumidee behoren. Deze drie producten zijn erg geavanceerd en speciaal ontwikkeld voor diverse segmenten. De headsets zijn leverbaar met tal van accessoires die allemaal terug te vinden zijn op de website www.imtradex.nl.

FireTalk
De FireTalk is een robuuste duurzame lichtgewicht headset die ontworpen is voor een optimale communicatie. Voorzien van een waterdichte zwanenhals electred microfoon en kleine, hoge capaciteit luidsprekers, kan dit universele communicatiemiddel op vrijwel iedere brandweerhelm bevestigd worden.

AirTalk
De AirTalk is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de luchtvaart. De oorkussens zijn uitgerust met Coolmax® active, waarmee de luchtdoorlating tussen headset en oor duidelijk verbetert. De Acoustic Shock Protection (ASP) zorgt voor een uitstekende bescherming van het oor, waardoor het geluid van zeer hoge kwaliteit is.

NB 2000
Een lichtgewicht nekband headset die erg comfortabel zit. De NB 2000 is het ideale communicatiemiddel voor onder een helm of gewoon te dragen als nekband headset. De nekband zorgt ervoor dat de headset erg comfortabel zit en het siliconen oorbuisje past perfect in uw oor, zodat u in principe niet eens merkt dat u een headset op heeft.

Alle informatie over Imtradex headsets en accessoires kan u bekijken op: www.imtradex.nl

Ook kunt u telefonisch contact opnemen met:
Naam: Meerte van Duuren
Functie: Marketing / Sales Assistant
Telefoon: +31 (0) 73-624 03 75
E-mail: meerte.van.duuren@lumidee.nl

---- --