Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn & omgeving, woensdag 3 november

Hoorn 03-11-2004 - 16.15 uur

Radardetector in beslag genomen

De Goorn, dinsdag 2 november 2004.

Verkeersagenten hebben in de avond op de Braken een radardetector aangetroffen in de auto van een 34-jarige man uit Uitgeest. Het apparaat is in beslag genomen en de eigenaar krijgt een proces-verbaal.

Autoalarm voorkomt diefstal

Wognum, woensdag 3 november 2004.

Een bewoner van een woning aan de Jaagband werd vannacht omstreeks
02.10 uur wakker van het geluid van zijn autoalarm. Toen de man polshoogte ging nemen ontdekte hij dat zijn autosleutels uit zijn huis waren weggenomen en dat iemand had geprobeerd zijn auto, een dure BMW, te stelen. De dader was het huis binnengekomen na verbreking van het cilinderslot van de voordeur. Hij is gevlucht nadat het alarm afging.

Man met gestolen bromfiets aangehouden

Hoorn, woensdag 3 november 2004.

Vanmiddag omstreeks 12.10 uur zagen agenten een 33-jarige man uit Hoorn op het Betje Wolffplein met een bromfiets aan de hand lopen. Bij controle bleek het voertuig van diefstal afkomstig te zijn. De verdachte is aangehouden wegens diefstal c.q. heling en is in verband met een nader onderzoek ingesloten.

Gordelcontrole

Hoorn, woensdag 3 november 2004.

In de middaguren hebben twee agenten op de Westerdijk automobilisten gecontroleerd op het gebruik van de gordel. Er werden in totaal 16 bekeuringen uitgedeeld.