TNT Post Groep NV

Persbericht

Website TPG nummer drie in Europa

03 november 2004 - Amsterdam, 3 november 2004 Volgens de Webranking 2004 is de corporate website van TPG op twee na de beste in Europa. In 2003 stond de website nog op plaats 15. In totaal werden 482 bedrijven onderzocht door 147 analisten, die de websites op 111 criteria beoordeelden. In 2004 wogen maatschappelijk verantwoord ondernemen en corporate governance zwaarder dan het jaar daarvoor.

TPG hanteert hoge standaarden van corporate governance en maatschappelijk verantwoord ondernemen, aldus Peter Bakker, voorzitter van de Raad van Bestuur, We zien onze website als een goed medium om ons werk op dit gebied te delen, en ik ben blij met onze hogere notering als een erkenning van onze inspanningen.

In de jaarlijkse ranglijst, opgesteld door het Zweedse investor relations adviesbureau Hallvarsson & Halvarsson in samenwerking met de Financial Times, zijn de beste websites opgenomen van de grootste Europese ondernemingen. TPG was dit jaar de beste Nederlandse onderneming en versloeg zijn concurrenten.

De eerste plaats ging naar Svenska Cellulose AB, een Zweedse producent van pulp, papier en producten voor de persoonlijke hygiëne. Het Finse papierconcern Store Enso werd tweede.

Download Hallvarsson & Halvarsson persbericht [Alleen in het Engels beschikbaar]